privát Vypka
35,00 EUR
875,00 CZK
Slovensko, privát Vypka, ul.Mládeže 135, 031 01 Liptovský Mikuláš - Demänová
privát Vypka
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Demänová
Typ objektu: Privát
ID objektu: 450
Ponuka objektu:
Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding Coffee break
Privát VYPka sa nachádza na Liptove, v tichej časti obce Demänová, na trase Liptovský Mikuláš – Jasná, v malebnom prostredí Nízkych Tatier.

 

 

Privát VYPka ponúka nadštandardné ubytovanie penziónového typu.
Pre ubytovanie sú pripravené 2 samostatné izby, rodinný apartmán a podkrovie s troma spáľňami s celkovou kapacitou pre 21 osôb.
Každá izba disponuje televízorom s káblovým príjmom a kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletou, stojanom na sušenie prádla a žehličkou. V rodinnej izbe č. 3 a č. 4 a podkrovnej rodinnej izbe je navyše k dispozícii aj fén.
V prípade potreby sú tu pre Vás dve detské postieľky, ktoré sa zmestia do každej z izieb.
Súčasťou domu je aj spoločenská miestnosť s TV/SAT a krbom, v ktorej sa návštevníci môžu zahriať a zabaviť počas dlhých zimných večerov.
V lete je možné využiť veľkú ovocnú záhradu s detským ihriskom, kde sa nájde miesto na posedenie, oddych a grilovanie. Môžete nás navštíviť aj so svojimi štvornohými miláčikmi.
Pre hostí je k dispozícii aj vysokorýchlostný internet v celom objekte a 6 chránených parkovacích miest.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Moderná spoločná kuchyňa je kompletne vybavená s elektrickým sporákom, keramickou doskou, mikrovlnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, hriankovačom a chladničkou s mrazničkou.
Na stravovanie môžete využiť i reštaurácie v okolí a to či už priamo v Demänovej, alebo v Liptovskom Mikuláši.
 

 

 

Menšie porady, či firemné rokovania je možné organizovať v suteréne privátu, kde sa nachádza útulná spoločenská miestnosť s pohodlným gaučom, televízorom so satelitným príjmom, rádiom, videom s CD/DVD prehrávačom a pekným jedálenským posedením a kuchynke si hostia môžu pripraviť i menšie občerstvenie a pripraviť čaj, alebo kávu.
Využitie privátu je hlavne na ubytovanie skupín počas teambuildingových akcií, ktorých možností vzľadom na lokalitu je v okolí nepreberné množstvo.

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom. 
 
 
 

 

 
Na rozsiahlej trávnatej ploche v areáli, si zahráte futbal, petangue, či bedminton. V 50 metrov vzdialenej požičovni je možnosť zapožičania bicyklov a lyží.
Na mieste, alebo v okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám, ako je cyklistika, či pešia turistika. 
250m od ubytovania sa nachádza kvalitné futbalové ihrisko, ktoré je tiež možné využiť na športové aktivity.
Celoročne sa môžete okúpať v Aquaparku Tatralandia, vo vodnom svete Bešeňová a v lete aj na Liptovskej Mare. 
Odporúčame Vám navštíviť tiež Tatrapolis - svet miniatúr, Huricane Factory, Dom hore nohami i Demänovské jaskyne. V okolí je množstvo cyklistických a turistických trás. Pekná je rovnako návšteva centra mesta Liptovský Mikuláš, kde odporúčame zájsť do Slovenského múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Fanúšikovia lyžovania sa naplno zabavia v známom lyžiarskom stredisku Jasná - Nízke Tatry, ale dobre si zalyžujú aj v Iľanove, či Ski centre Opalisko.
 
Radi vám poradíme a pomôžeme s výberom lokality, či aktivity pre trávenie aktívneho voľného času a to počas leta, alebo i v zimnom období. Na výber je množstvo atrakcií už v blízkom okolí privátu
 
 
 

 

   názov: privát Vypka
   adresa: ul.Mádeže 135, 031 01 Liptovský Mikuláš - Demänová
   telefón:  
   mobil: +421 905 747 377
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.vypovci.sk/privat-vypka/
   gps: 49.0624° x 19.5834°
   fb: www.facebook.com/PrivatVYPka/

 

No reviews for house
Please past text to modal