Penzión a apartmány Moravica ***
90,00 EUR
2.250,00 CZK
Slovensko, penzión a apartmány Moravica ***, Nová 272, 032 03 Liptovský Ján
Penzión a apartmány Moravica ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Liptovský Ján
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 454
Ponuka objektu:
Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén
Rozsiahly rodinný rezort Penzión a Apartmány MORAVICA*** sa nachádzajú v srdci Liptova, v Národnom parku Nízke Tatry, v malebnej obci Liptovský Ján.

 

 

Rezort ponúka ubytovanie v ubytovanie v izbách hotelového typu (6x dvojlôžková izba, 6x dvojlôžková izba s prístelkou) a v 18 apartmánoch s vlastným kuchynským kútom a terasou.
 
V každej izbe penziónu môžete využívať televízor s internetovým pripojením, rádiom ako aj balkón, prípadne terasu s krásnym výhľadom na Nízke, Západné a Vysoké Tatry (6 izieb s balkónom a 6 s terasou). Súčasťou každej izby je tiež kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
Usporiadanie izieb :
- šesť 2-lôžkových izieb s manželskou posteľou
- šesť 3-lôžkových izieb, pričom každá disponuje manželskou posteľou a jednou prístelkou (slúžiacou, ako plnohodnotné lôžko)
 
Apartmány sú tvorené spálňou, obývacou miestnosťou (s televízorom a gaučovým sedením) a kuchyňou.
V každom apartmáne je k dispozícii vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Prízemné apartmány sú bezbariérové. Všade je zaistené rovnako bezplatné WiFi pripojenie na internet.
K dispozíccii je osemnásť 4-lôžkových apartmánov, pričom každý disponuje jednou 2-lôžkovou spálňou a gaučovým sedením v obývacej miestnosti (slúžiacim pre prespanie 2 osôb).
 
K dispozícii je Vám tiež salónik, zasadačka pre 35 osôb, ako aj spoločenská miestnosť s televízorom, DVD prehrávačom a rôznymi hrami. Deti sa zabavia na detskom ihrisku s rôznymi atrakciami, prípadne na multifunkčnom ihrisku s možnosťou hier ako tenis, futbal, basketbal, či volejbal. 
Relax si môžete dopriať v saune, alebo vírivke.
Na prízemí môžete využívať služieb recepcie s úschovou bicyklov a lyží.
Parkovanie áut je zaistené priamo v areáli.
 


 

 

V našej reštaurácii si môžete vychutnať raňajky, alebo polpenziu, prípadne si posedieť na slnečných terasách. V letných mesiacoch ponúkame aj plnú penziu a stravovanie a la carte.
V apartmánoch sa nachádzajú i plne vybavené kuchynky k príprave vlstnej stravy a občerstvenia.
 

 

 

Pre konanie menších školení, workshopov a iných firemných akcií sú k dispozícii salónik a zasadačka pre 35 osôb, ako aj spoločenská miestnosť s televízorom, DVD prehrávačom. 
Po dohode je možné zabezpečiť i občerstvenie pre všetkých účastníkov.

 

 

 

Pre hostí máme k dispozícii wellness so saunou, vírivkou a oddychovou zónou. V letnom období je možné využívať i vonkajší nerezový bazén s masážnymi tryskami a detský nerezový bazén.
 
 

 

 
Areál ponúka bohaté možnosti pre prežitie voľného času - bazén pre dospelých aj deti, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko s rôznymi atrakciami, sauna a vírivka.
V letných dňoch si okrem aktivít v areáli môžete spraviť výlet na bicykli na Svidovské sedlo, či spoznávať krásy prírody Jánskej doliny. Potešíte sa tiež návšteve Stanišovskej jaskyne alebo Parku Mini Slovensko so zmenšeninami 13 modelov našich kultúrnych pamiatok. Deti si priamo v obci môžu zajazdiť na koni. 
V zimnom období si dokonalo zalyžujete na zjazdovke lyžiarskeho strediska Javorovica - Jánska dolina, prípadne vo vzdialenejších, ako sú Ski centrum Opalisko, Iľanovo - Košútovo, či Ski Dovalovo.
 
 
 

 

   názov: Penzión a apartmány Moravica ***
   adresa: Nová 272, 032 03 Liptovský Ján
   telefón:  
   mobil: +421 917 821 765, +421 950 777 303
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.moravica.sk
   gps: 49.0456061° x 19.67562459°
   fb: www.facebook.com/moravica.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal