penzión Gazda
22,00 EUR
550,00 CZK
Slovensko, penzión Gazda, Ždiar 387, 059 55
penzión Gazda
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Ždiar
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 458
Ponuka objektu:
Reštaurácia Audiovizuálna technika Vírivka Ubytovanie Coffee break Wellness Wifi Sauna Konferencie Teambuilding
Zrekonštruovaný Penzión Gazda s celoročnou prevádzkou sa nachádza v rázovitej obci Ždiar, medzi pohoriami Spišská Magura a Belianske Tatry.

 

 

Penzión ponúka Vám štýlové ubytovanie v 5 komfortných priestranných mezonetových apartmánoch s celkovou kapacitou pre 18 osôb. 
Vybrať si môžete z nasledovných možností:
 
2x apartmán pre 2 až 3 osoby - apartmány sú tvorené 2-lôžkovou spálňou, obývacou miestnosťou s TV + SAT a gaučom s možnosťou jednej prístelky. Apartmány disponujú vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou
 
2x apartmán pre 2 až 4 osoby - apartmány sú tvorené 2-lôžkovou spálňou s TV, obývacou miestnosťou s TV + SAT a gaučom s možnosťou dvoch prísteliek. Každý apartmán má balkón s krásnym výhľadom na okolie a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou
 
1x apartmán pre 2 až 4 osoby - je tvorený 2-lôžkovou spálňou s TV, obývacou miestnosťou s TV + SAT a gaučom s možnosťou dvoch prísteliek. V apartmáne je k dispozícii francúzske okno s výhľadom na okolie a kúpeľňa s vaňou a toaletou
 
Na prízemí penziónu sa nachádza spoločenská miestnosť vybavená detským kútikom s hračkami, spoločenskými hrami, stolným futbalom a biliardom. 
V spoločných priestoroch penziónu je hosťom k dispozícii aj jedna spoločná, plne vybavená kuchyňa.
V areáli sa nachádza i miestnosť na odkladanie bicyklov a lyží.
Parkovanie áut je zabezpečené priamo pri penzióne. 
 


 

 

V spoločných priestoroch penziónu je hosťom k dispozícii aj jedna spoločná plne vybavená kuchyňa s plynovým sporákom, chladničkou, mikrovlnou rúrou, kávovarom a rýchlovarnou kanvicou. 
Tradičné slovenské jedlá si môžete vychutnať v našej reštaurácii, kde všetky jedlá sú pripravované z čerstvých a kvalitných domácich surovín.
Reštaurácia je vkusne zariadená, s barovým pultom a prepojená s vonkajšou terasou.
Ubytovaným hosťom ponúkame možnosť stravovania formou raňajok a polpenzie.
 
 

 

 

Pre konanie menších firemných akcií, školení, či workshopov je k dispozícii salónik s kapacitou pre cca 16 osôb.
Po dohode je možné účastníkom zabezpečiť i občerstvenie.

 

 

 

Penzión ponúka aj služby v modernom wellness centre s relaxačnou zónou, kde si môžete vyskúšať účinky fínskej sauny a perličkového kúpeľa.
 
 

 

 
Objavovať krásy prírody môžete na mnohých turistických chodníkoch a prechádzkou okolím. Milovníci cyklistiky si na svoje prídu v blízkom bike parku. V okolí je tiež mnoho cykloturistických značených trás pre všetky kategórie náročnosti. 
Veľa zábavy môžete zažiť aj na bobovej dráhe, tubingovej dráhe, či trampolínach v stredisku Sun Bachledka. 
Počas zimy si zalyžujete v miestnych lyžiarskych strediskách - Ski centrum Strednica, alebo Ski centrum Strachan, prípadne aj v blízkom stredisku Ski Bachledova dolina - Jezersko.
Belianske Tatry ponúkajú širokú a pestrú škálu možností využitia pre šport, relax i oddych a to počas leta, alebo i v zimnom období.
 
 
 

 

   názov: penzión Gazda
   adresa: Ždiar 387, 059 55
   telefón:  
   mobil: +421 905 771 562
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penzionugazdu.sk
   gps: 49°16´28.240" x 20°14´55.475"
   fb: www.facebook.com/Privat-Gazda-864825993625547

 

No reviews for house
Please past text to modal