penzión Zunama
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, penzión Zunama, Bardejovské Kúpele 4309/70A, 086 31 Bardejov
penzión Zunama
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Bardejov
Mesto / obec: Bardejovské Kúpele
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 500
Ponuka objektu:
Ubytovanie Teambuilding Wifi
Penzión Zunama sa nachádza v regióne Horného Šariša, v príjemnom prostredí Bardejovských liečebných Kúpeľov, ktoré ponúkajú počas celého roka široké možnosti zábavy a oddychu.

 

 

Novootvorený Penzión Zunama ponúka 6 kvalitných zariadených izieb s výhľadom na okolitú záhradu lemovanú blízkym lesom a výhľadom na neďalekú historickú pamiatku z roku 1730. Gréckokatolícky drevený chrám Ochrany Presvätej Bohorodičky.
V ponuke penziónu sú :
- 2 dvojposteľové izby
- 2 dvojposteľové izby s prísteľkou
- 2 trojposteľové izby
Každá izba má balkón  a jedinečný interiér vlastnej kúpeľne a štýlového nábytku. Izby sú vybavené LCD televízorom so satelitnou televíziou, chladničkou a sušičom na vlasy. 
Počas pobytu je možnosť využívať súkromnú terasu s prenosným grilom a pohodlným sedením v lone prírody.
Ubytovaní hostia majú v cene zahrnuté WiFi pripojenie k internetu a parkovanie v objekte.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Ponúkame aj malú kuchynku s varičom, mikrovlnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a jednoduchým základným vybavením kuchynským riadom. V kuchynke je k dispozícií stála ponuka kávy a čaju.
V okolí je taktiež dostatok možností nákupu potravín, ale i ďalších možností stravovania.
 

 

 

Penzión nie je prispôsobený pre konanie seminárov, školení, či workshopov.
Jeho poloha ho predurčuje skôr pre ubytovanie skupín pri aktivitách organizovaných v okolí, hlavne na menšie teambuildingy, ubytovanie pri využívaní liečebných procedúr v Bardejovských kúpeloch a na relaxačné pobyty.
 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 

 

Bardejovské Kúpele a ich blízke okolie ponúkajú skvelé možnosti aktívneho oddychu a kultúrneho vyžitia.
V tesnej blízkosti penziónu sa nachádzajú dve expozície Šarišského múzea v Bardejove a to národopisné múzeum a múzeum ľudovej architektúry   – SKANZEN. Iba niekoľko kilometrov od kúpeľov sa nachádza zrúcanina Zborovského hradu alebo Makovica, ktorý ponúka nielen historickú prehliadku ale aj príjemnú prechádzku Bardejovskými lesmi.
V blízkom okolí penziónu sa nachádzajú tenisové kurty, ktoré fungujú aj počas zimných mesiacov. Ďalej sa tu nachádza minigolf a možnosť zahrať si plážový volejbal.
Samotná poloha Bardejovských Kúpeľov, ktoré sa nachádzajú v západnej časti Nízkych Beskýd a Ondavskej Vrchoviny ponúka výborné možnosti turistiky. Nachádza sa mnoho turistických trás.
V okolí sa nachádza i dostatočné množstvo cyklotrás s prekrásnymi scenériami, k čomu ponúkame zapožičanie bicyklov. 
Počas zimných mesiacov je tu možnosť skvelej lyžovačky v blízkom okolí kúpeľov, ako aj v pohraničných strediskách Poľskej republiky v Krynici a Tyliczi. Pre milovníkov bežeckého lyžovania je v okolí niekoľko udržiavaných bežeckých tratí.
 
Radi vám pri pobyte u nás poradíme s výberom vhodnej atrakcie a doporučíme atraktívne miesta v bližšom, či širšom okolí.

 
 
 

 

   názov: penzión Zunama
   adresa: Bardejovské Kúpele 4309/70A, 086 31 Bardejov
   telefón:  
   mobil: +421 903 642 820
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penzionzunama.sk
   gps: 49°19´50.63" x 21°15´51.91"
   fb: www.facebook.com/penzionzunama.sk/

 

No reviews for house
Please past text to modal