hotel City ***
65,00 EUR
1.625,00 CZK
Slovensko, hotel City ***, Winterova 35, 921 01 Piešťany
hotel City ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Piešťany
Mesto / obec: Piešťany
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 512
Ponuka objektu:
Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding Coffee break Wifi
Hotel City *** sa nachádza v centre kúpeľného mesta Piešťany, priamo na pešej zóne, v blízkosti mestského parku a Kúpeľného ostrova.
 

 

 

Hotel City Piešťany *** má kapacitu 25 pevných lôžok (s možnosťou rozšírenia na 30 lôžok) a nachádza sa v centre kúpeľného mesta.
V ponuke nájdete jedno- a dvojlôžkové izby, rodinnú izbu so štyrmi lôžkami, či luxusný apartmán.
Všetky izby sú moderne a vkusne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie a sú klimatizované.
Hotel má bezbariérový prístup na všetky poschodia.
Vo všetkých priestoroch hotela je bezplatné WiFi pripojenie k internetu.
 


 

 

Hotel nedisponuje vlastnou reštauráciou, no keďže sa nachádza priamo v centre kúpeľného mesta, v okolí je dostatok príležitostí pre stravovanie.
V hoteli sa nachádza kaviareň, kde môžete ochutnať vynikajúcu kávu značky Caffe Molinari, ako aj množstvo výborných nápojov, croissantov a koláčov domácej výroby.
 
 

 

 

Hotel ponúka na prenájom konferenčné priestory s kapacitou do 30 osôb. 
V konferenčnej miestnosti ponúka možnosť usporiadať rôzne podujatia spoločenského, pracovného a rodinného charakteru, ako napríklad: školenia, semináre, kurzy, recepcie, promócie, rodinné oslavy a firemné večierky, vrátane coffee breakov a prípadne cateringu..
 
 

 

 

Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom, no v kúpeľnom meste sú vynikajúce možnosti pre relax s využitím širokej škály wellness služieb.
Piešťanské kúpele známe pre minerálnu vodu, ktorá je súčasťou wellness procedúry nie len pri balneoterapii, bazénovom kúpely známym pod názvom Bahnisko & Zrkadlisko, plynovým suchým, uhličitým, alebo vírivým, perličkovým kúpeľom. Súčasťou cielenej masáže je možné absolvovať procedúru klasickú, reflexnú, podvodnú, ale aj clarins celotelovú masáž.
Veľmi známe a obľúbené sú tiež tzv. "Bahenné zábaly", ktoré sú súčasťou kúpelnej procedúry pod názvom Bahnisko.
 
 

 

V meste Piešťany a v jeho blízkom okolí máte množstvo príležitostí pre kvalitné trávenie voľného času. Či ste vášnivý športovec alebo športovkyňa, rekreačný typ alebo sa potrebujete zrelaxovať a zregenerovať, každý si príde na svoje. 
V okolí sú dobré možnosti pre cykloturistiku. Známy je asfaltový okruh okolo vodnej nádrže Sĺňava, ale aj Vážska cyklomagistrála začínajúca pri Kolonádovom moste. Vhodný a využívaný je tiež na in-line korčuľovanie.
V areály Kúpeľného ostrova v blízkosti nábrežia Jusztusa Jánosa Torkosa sa nachádza špeciálne upravený rehabilitačný chodník pre Nordic walking a beh.
V blízkosti Krajinského mostu pri Vážskej ulici sa nachádza Street workout ihrisko určené na funkčný tréning pod holým nebom a v meste je tiež niekoľko kvalitných posilovní pre nadšencov Fitness s odborne vyškoleným personálom.
Vodná nádrž Sĺňava ponúka široký priestor pre vodné lyžovanie, wakeboarding a taktiež wakeskate. 
Okolie Piešťan si môžete vychutnať aj jazdou na koni.
 
Zamestnanci hotela Vám radi a ochotne pomôžu a poradia s výberom vhodnej atrakcie, či aktivity.
 
 
 

 

   názov: hotel City ***
   adresa: Winterova 35, 921 01 Piešťany
   telefón: +421 33 772 5454
   mobil: +421 905 677 104, +421 911 156 677
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelcity.sk
   gps: 48.5885° x 17.8369°
   fb: www.facebook.com/www.hotelcity.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal