resort Masarykov dvor ***
85,00 EUR
2.125,00 CZK
Slovensko, resort Masarykov dvor***, Pstruša 339, 962 02 Vígľaš
resort Masarykov dvor ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Detva
Mesto / obec: Vígľaš
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 534
Ponuka objektu:
Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka
Rezort Masarykov dvor*** sa nachádza v obci Vígľaš - časť Pstruša. Obec leží v údolí rieky Slatina vo Zvolenskej kotline asi 14 km východne od mesta Zvolen.
 

 

 

Pre našich hostí ponúkame komfortné izby, ktoré splnia očakávania klientov všetkých kategórií. 
Resort má celkovú ubytovaciu kapacitu 109 lôžok (84 pevných lôžok a 25 prístelkov) a ubytovanie je rozdelené v dvoch častiach - v hlavnej budove (penzión) a vedľajšej budove (dependence), ktoré sú od seba vzdialené cca 100m.
V ponuke sú dvojlôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou, rodinné izby, apartmány, apartmán s kuchyňou a obývacou izbou a bezbariérový apartmán.
Izby sú štandardne vybavené spojenými, alebo oddelenými lôžkami, dreveným nábytkom, stolom, stoličkami, nočnými stolíkmi s nočnými lampami, TV prijímačom, telefónom, sociálnym zariadením (umývadlo, sprchovací kút, WC) a šatníkom.
Apartmány majú okrem spálňovej časti i obývací priestor s gaučovou súpravou a chladničkou.
Rezort ponúka i reštauráciu, bar, spoločenskú miestnosť a záhradu. K dispozícii je detské ihrisko, slnečná terasa, požičovňa bicyklov a predajňa, v ktorej predávame tradičné výrobky Podpoľania.
V celom areáli je bezplatné WiFi pripojenie k internetu.
Pre parkovanie áut je určené bezplatné súkromné parkovisko v areáli resortu.
 


 

 

Stravovanie ponúkame v príjemnom prostredí štýlovej reštaurácie s kapacitou 56 miest a to formou raňajkového bufetu, plnej penzie plná penzia a s možnosťou kedykoľvek počas celého dňa objednať si zo širokej ponuky chutných tradičných aj moderných jedál štýlom „Á la carte“.
Reštaurácia ponúka bohatý sortiment tradičných slovenských jedál, špecialít našej kuchyne a nezabúdame samozrejme ani na vegetariánov, resp. vegánov, hostí so špeciálnymi diétami, rôznymi alergiami a intoleranciami, pre ktorých ponúkame špeciálne upravené jedlá.
Pri posedení na vyhrievanej terase (36 miest) s výhľadom na celý rezort si môžete vychutnať obľúbenú kávičku, čaj, či dokonca aj naše vlastné pivo Masaryk s nášho remeselného pivovaru.
 
 

 

 

Areál Rezortu Masarykov dvor ponúka svojim klientom, ale aj externým návštevníkom možnosť zorganizovať firemné podujatia, akcie, prezentácie, či porady.
K dispozícii sú dva priestory :
- stredná kongresová hala s kapacitou 50 ľudí pre kino usporiadanie sedenia
- veľká kongresová hala s kapacitou až 150 ľudí pre kino usporiadanie sedenia
 
Kongresové miestnosti sú plne vybavené pre potreby konferencií a školení. Majú wi-fi, alebo pevné pripojenie na internet, dataprojektor s plátnom, ozvučenie, zatemnenie.
Počas celodenných akcií ponúkame účastníkom občerstvenie, poprípade i celodenné stravovanie.
 
 
 

 

 

Návštevníkom môžu využívať naše relaxačné wellness centrum, kde je k dispozícii bazén, vírivka, rôzne typy sáun, soľná jaskyňa,tepidárium a ďalšie možnosti pre oddych a relax. 
Wellness centrum sa nachádza doslova niekoľko krokov od nášho penziónu, hneď vo vedľajšej budove.
 
 

 

Areál Masarykov dvor ponúka viacero možností pre konanie teambuildingových akcií, ako v priestoroch samotného areálu, tak i v blízkom okolí.
Dominantou Masarykovho dvora sú kone a návštevníci si môžu naše kone nielen pohladiť, ale aj sa na nich povoziť. 
Jazdiť sa dá v krytej jazdiarni so sprievodom, alebo s inštruktorom. Tím profesionálov je k dispozícii aj pre tých, ktorí majú záujem naučiť sa jazdiť na koni sami počas desiatich lekcií školy jazdy na koni.
Ponúkame aj možnosť prenájmu svadobného koča na svadbu, či svadobné fotenie. Prenajať si ho môžu klienti nášho penziónu aj externí klienti.
V resorte sa nachádza i farma, kde vás skúsení farmári prevedú neobyčajným svetom hospodárskych zvierat. Najodvážnejší z vás sa môžu pokúsiť podojiť ovcu vlastnými rukami.
Okrem farmy je v rezorte k dispozícii aj možnosť rybolovu.
Určite odportúčame návštevu nášho pivovaru s možnosťou vychutnať si tunajšie pivá Masaryk.
Okolie je pretkané turistickými a cykloturistickými trasami, kde si vychutnáte nielen čaro okolitej prírody, ale môžete navštíviť i zaujímavé pamiatky regiónu.
U nás si bicykle môžete prepožičať.
Súčasťou areálu Masarykovho dvora je aj predajňa, v ktorej predávame tradičné SLOVENSKÉ výrobky, napríklad mliečne výrobky z nášho dvora alebo z mliekarne Koliba z Hriňovej ako syry, jogurty, maslo, mlieko, ďalej máme v ponuke mäsové výrobky z našej rozrábky mäsa z našich fariem, čerstvé pečivo a ďalšie potraviny. 
Nájsť u nás môžete aj drevené a rôzne iné suveníry z podpolianskeho regiónu.
 
Naši zamestannci vám radi s výberom vhodnej atrakcie i lokality pomôžu a počas pobytu poradia a doporučia atrakcie, ktoré by ste pri pobyte u nás nemali vynechať.
 
 
 
 
 

 

   názov: resort Masarykov dvor ***
   adresa: Pstruša 339, 962 02 Vígľaš
   telefón: +421 45 524 46 00
   mobil: +421 908 724 600, +421 915 808 793
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.masarykov-dvor.sk
   gps: 48°32´46.64" x 19°19´11.56"
   fb: www.facebook.com/masarykovdvor/

 

No reviews for house
Please past text to modal