penzión Krone
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, penzión Krone, Prostredná 160/38, 900 21 Svätý Jur
penzión Krone
Krajina: Slovensko
Kraj: Bratislavský
Okres: Pezinok
Mesto / obec: Svätý Jur
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 568
Ponuka objektu:
Teambuilding Klimatizácia Reštaurácia Coffee break Audiovizuálna technika Wifi Ubytovanie Konferencie
Ubytovacie zariadenie - penzion Krone sa nachádza v obci Svätý Jur a ponúka príjemné a pohodlné ubytovanie vzdialené len 15 km od Bratislavy.
 

 

 

Máme pre vás pripravených 15 izieb v kategóriách STANDARD a FAMILY v historickej a modernej časti budovy a s jedinečnou atmosférou boutique hotelu. Ubytovacie kapacity sú rozdelené do troch samostatných traktov, čo hosťom poskytuje úplné súkromie. Všetky izby majú rovnaký štandard a patria medzi najvyhľadávanejšie ubytovanie vo Svätom Jure a Malých Karpatoch. K dispozícii pre vás máme celkovú kapacitu 43 lôžok v tichom prostredí, ktoré vás očarí svojou atmosférou.
Izba Standard pozostáva zo spálne a kúpeľne s WC. Izba FAMILY obsahuje navyše aj obývaciu miestnosť. 
Miestnosti sú zariadené moderným nábytkom a všetkým potrebným vybavením. Hostia majú k dispozícii satelitnú TV, chladničku a sušič na vlasy.
Podkrovné izby majú vlastnú klimatizáciu.
Súčasťou ubytovania je slnečná terasa a bezplatné Wi-Fi pripojenie k internetu.

 
 


 

 

V Krone Svätý Jur si uvedomujeme, že dobrá reštaurácia stojí na kvalitných surovinách, profesionálnom tíme, vynikajúcom šéfkuchárovi, skvelej obsluhe a príjemnom prostredí.
Jedlá si môžete vychutnať v štýlovej reštaurácii na poschodí renesančného domu alebo na terase, kde sme si prichystali bohatú ponuku grilovaných dobrôt.
Reštaurácia pozostáva z dvoch priestorov - väčšia miestnosť s kapacitou 18 miest a menšia miestnosť s kapacitou 14 miest.
Naša výnimočnosť spočíva v kombinácii tradičných historických receptúr s novou úpravou, za použitia moderných technológií. Využívame pri tom sezónne suroviny od lokálnych dodávateľov. Výberu čerstvej zeleniny a ovocia, najlepších kúskov mäsa a prvotriednych svätojurských vín venujeme rovnakú pozornosť ako samotnému kulinárskemu umeniu.
 
Posedieť si môžete v kaviarni, ktorá si vás podmaní lahodnou vôňou kávy, bohatým výberom domácich limonád, rýchlymi snackmi pre hladošov, zdravými raňajkami alebo chutnými koláčikmi od lokálnych cukrárov.
Vínna pivnica Krone Svätý Jur je skutočný klenot, kde nájdete štýlovo zariadený priestor s atmosférou stredovekej krčmy. Tvoria ju dva samostatné priestory – lisovňa a vinotéka – ktoré sú pripravené až pre 50 hostí.
 
Radi pripravíme svadobné menu či pokrm k vášmu eventu alebo teambuildingu, ktorý prežijete v historickej vínnej pivnici s bohatou vinotékou.
 

 

 

 

Priestory Krone sú ideálne pre rôzne firemné akcie, školenia, workshopy, teambuilding, ale i pre svadobnú hostinu, oslavy narodenín, krstín a zásnub.
K dispozícii sú tri priestory s celkovou kapacitou 40 miest v prípade historickej pivnice, 30 miest v prípade väčšej konferenčnej sály a 20 miest v prípade menšej konferenčnej sály. Priestory sú samostatné a nie sú vzájomne prepojené. 
Krone Svätý Jur vám ponúka konferenčné miestnosti s coffe break zónou, v ktorých môže prebehnúť oficiálna časť vášho programu. V prípade potreby súkromných rokovaní je pre vás pripravený salónik. K dispozícii je reštaurácia alebo vínna pivnica, kde vďaka nášmu profesionálnemu cateringu vtisnete svojej akcii nezabudnuteľný punc gastronomického zážitku.
A napokon ponúkame 45 lôžok v našom penzióne, aby ste sa nemuseli zaoberať ani spiatočnou cestou.
Riadenú degustáciu, alebo ochutnávku vín z vinární svätojurských pivníc odporúčame zaradiť aj do programu vašej akcie. Sprevádzať vás na nej budú špičkoví odborníci, ktorí sa vínu venujú celé roky.
 
 

 

 

Krone Svätý Jur nedisponuje vlastným wellness centrom.

 
 

 

Svätý Jur vás očarí svojou pokojnou atmosférou s nádherným historickým centrom. V jeho strede sa nachádza aj náš renesančný dom, v ktorom sídli Krone Svätý Jur. Do pozornosti dávame aj ostatné pamiatky – gotický Kostol sv. Juraja s unikátnou drevenou zvonicou, Evanjelický kostol, Piaristický kláštor či Kostol svätej Trojice.
Prechádzka po terasách malokarpatských vinohradov patrí medzi tie najlepšie zážitky, ktoré vám tento kraj môže poskytnúť. Svätý Jur je nimi obklopený z každej strany a patria medzi najkrajšie v celom regióne.
Mestá ako Svätý Jur, Pezinok a Modra sú známe svojou vinohradníckou tradíciou a ochutnať vynikajúce vína a vidieť pestrú paletu vínnych pivníc po celom kraji patrí medzi najväčšie zážitky. Vínne cesty sú okrem dobrého vína spojené aj s tradíciou, históriou a vynikajúcimi gastronomickými zážitkami.
Do pozornosti dávame historické hrady a zámky, medzi ktorými dominuje Červený Kameň, jeden z najkrajších hradov na Slovensku. O čosi ďalej sa nachádza romantický Smolenický zámok s prekrásnym parkom. V jeho blízkosti sa nachádza aj jediná prístupná jaskyňa v širokom okolí. Jaskyňa Driny si vás získa podmanivým krasovým divadlom a dlhými chodbami v útrobách Malých Karpát.
Pri pobyte v našom penzióne Krone Svätý Jur sa vám ponúkajú aj ďalšie zaujímavé aktivity.
Môžete si zajazdiť na koni vo viacerých jazdeckých areáloch, zrelaxovať sa vo wellness a aquaparku v neďalekom Senci či Trnave, alebo sa cez zimu nebojácne spustiť dolu svahom v lokálnych lyžiarskych centrách na Pezinskej babe a v Modre-Harmónii.
 
 
 
 

 

   názov: penzión Krone
   adresa: Prostredná 160/38, 900 21 Svätý Jur
   telefón:  
   mobil: +421 918 374 938 , +421 917 713 421
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.kronejur.sk
   gps: 48.2545353° x 17.2123669°
   fb: www.facebook.com/kronesvatyjur

 

No reviews for house
Please past text to modal