apartmány Miracle Seasons
75,00 EUR
1.875,00 CZK
Slovensko, apartmány Miracle Seasons, Demänová 558/54, 031 01 Liptovský Mikuláš
apartmány Miracle Seasons
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 578
Ponuka objektu:
Ubytovanie Wellness Sauna Teambuilding Vírivka Wifi
Novootvorené apartmány Miracle Seasons sa nachádzajú v mestskej časti Demänová v okrese Liptovský Mikuláš, 15 minút jazdy od termálneho kúpaliska Tatralandia a 25 minút jazdy od vodnej nádrže Liptovská Mara.
 

 

 

Hosťom ponuka štýlové a moderne vybavené izby, privátne wellness centrum, atraktívne výhľady na hory a ideálnu dostupnosť k turistickým destináciám. 
Všetky izby sú navrhnuté a vybavené tak, aby poskytovali maximálny komfort a vytvorili dokonalý dojem, či už ste na služobnej ceste, dovolenke alebo romantickom pobyte. 
Klientom ponúkame nasledovné kategórie izieb:
- Štúdio Classic pre 2 osoby
Súčasťou izby je plne vybavená kuchyňa v rámci ktorej nájdete varnú dosku, mikrovlnú rúru, rýchlovarnú kanvicu a chladničku. Štúdio nemá k dispozícií balkón.
Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom, toaletou a vo výbave nájdete aj fén. 
- Štúdio Lux pre 2 osoby s možnosťou 2 prísteliek (k dispozícií je rozkladací gauč, ktorý je možné využiť ako prístelku pre dve osoby)
Štúdio je vybavené modernou kuchyňou v ktorej nájdete varnú dosku, umývačku riadu, mikrovlnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku. Každé štúdio ma vlastný balkón s krásnymi výhľadmi.
Samozrejmosťou sú vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom, toaletou a vo výbave nájdete aj fén.
- Mezonetový apartmán pre 4 osoby s možnosťou 2 prísteliek
Spálňová časť je vybavená štyrmi pevnými lôžkami, v obývacej časti je rozkladací gauč, ktorý je možné využiť ako prístelku pre dve osoby. Súčasťou apartmánu je plne vybavená štýlová kuchyňa v rámci ktorej nájdete varnú dosku, mikrovlnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, umývačku riadu, chladničku a samozrejme príbor. Mezonetový apartmán má vlastný balkón s tými najkrajšími výhľadmi.
Samozrejmosťou sú vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom, toaletou a vo výbave nájdete aj fén.
 
Každý hosť má k dispozícii pre využitie relaxačné priestory, saunu a vonkajší gril. 
V celom objekte môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.
K dispozícii bezplatné parkovisko priamo pri ubytovacom zariadení.
 
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Štúdiá i mezonetový apartmán sú vybavené modernou kuchyňou, v ktorej nájdete varnú dosku, umývačku riadu, mikrovlnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku.
V okolí je viacero možností stravovania v reštauráciách, kde sa hostia môžu stravovať, bez potreby vlastnej prípravy stravy. 
 
 
 
 

 

 

Objekt nie je priamo prispôsobený na konanie konferencií, školení, či workshopov, no v okolí sa takéto miesta a priestory nachádzajú.
Objekt je skôr využiteľný, ako ubytovací objekt pri aktivitách a teambuildingoch, ktorých možností je v okolí neúrekom.
 
 
 

 

 

Privátne wellness centrum určené výlučne pre hostí Mirace Seasons je ideálnym miestom na relax po náročnej túre alebo celodennej lyžovačke.
V našom privátnom wellness nájdete :
- Fínsku saunu
- Infrasaunu
- Jacuzzi
- Relaxačnú zónu
 
 
 

 

Vďaka svojej polohe je naše ubytovacie zariadenie ideálnym východiskovým miestom pre rôzne turistické chodníky, ako aj netradičné adrenalínové aktivity.
V okolí je množstvo turistických a cykloturistických trás rôznej náročnosti. Priamo na recepcií je možnosť za poplatok zapožičanie bicykla alebo paddleboardu, z ktorého si môžete vychutnať západ slnka na vodnej nádrži Liptovská Mara.
Ďalšou možnosťou je návšteva Areálu vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši, kde máte unikátnu možnosť raftovať na tých istých vodných tratiach, po ktorých splavovali naši Olympijskí víťazí. Súčasťou tohto športového areálu je aj wakeboarding, Adrenalín Centrum s paintballom, strelnicou a golfovým ihriskom.
Demänová je situovaná len 15 minút jazdy od termálneho kúpaliska Tatralandia a 25 minút jazdy od vodnej nádrže Liptovská Mara. 
Určite odporúčame navštíviť aj Demänovskú ľadovú jaskyňu a Demänovskú jaskyňu slobody. Dobrodružstvo tiež zažijete v lanovom parku Tarzania. 
 
V zimných mesiacoch si vašu pozornosť získajú strediská Jasná Nízke Tatry, ktoré je najväčším lyžiarskym strediskom na Slovensku a Ski centrum Žiarce.
 
Naši hostia majú možnosť využiť na ponúkané atrakcie zľavu od 10% do 20%.
 
 
 
 

 

   názov: apartmány Miracle Seasons
   adresa: Demänová 558/54, 031 01 Liptovský Mikuláš
   telefón:  
   mobil: +421 949 138 382 , +421 949 230 879
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.miracleseasons.sk
   gps: 49.0566017°  x 19.5807503°
   fb: www.facebook.com/miracleseasons

 

No reviews for house
Please past text to modal