penzión Kuzmínovo
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, penzión Kuzmínovo, Gäceľská 11, 026 01 Dolný Kubín
penzión Kuzmínovo
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Dolný Kubín
Mesto / obec: Dolný Kubín
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 635
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika Vírivka Ubytovanie Coffee break Wellness Wifi Sauna
Penzión Kuzmínovo sa nachádza v centre dolnej Oravy, v meste Dolný Kubín a je skvelým východiskovým bodom pre turistiku a cestovanie nie len po celej Orave, ale aj Liptove či Poľsku.
 

 

 

Penzión sa nachádza na samote v bezprostrednej blízkosti lesa a je úplne izolovaný od mesta a osídlených častí. Môžete sa tak u nás cítiť bezpečne a načerpať tak nové sily bez zbytočných stresov.
Penzión Kuzmínovo má celoročnú prevádzku a celkovú kapacitu 32 pevných lôžok a 5 prísteliek. 
Na výber sú tieto možnosti :
- štyri 2-lôžkové izby
- štyri 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky pre jednu osobu
- štyri 3-lôžkové izby
- jedna 4-lôžková izba s možnosťou prístelky pre jednu osobu
Súčasťou každej izby je TV a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. 
V prízemí objektu sú dve spoločenské miestnosti s televízorom, CD/DVD prehrávačom, videom, rádiom a spoločenskými hrami. Jedna zo spoločenských miestností je dovybavená krbom, detským kútikom s hračkami a menším barom. 
V oboch týchto miestnostiach je zabezpečené bezplatné WiFi pripojenie na internet. 
Našim hosťom je k dispozícii aj krytá vonkajšia terasa a krytý altánok pre väčšiu skupinu ľudí s možnosťou prípravy a požívania občerstvenia.
Penzión disponuje i mistnosťou na odkladanie športového náradia a byciklov.
Priestranný areál je oplotený a uzavretý, bez prístupu verejnosti.
Parkovanie je zabezpečené v areáli, priamo pri penzióne.
Pre firmy ponúkame možnosť prenájmu celého objektu pre jednu skupinu !
 
*Dôraz kladieme na dezinfekciu priestrov. Izby sú dôkladne dezinfikované certifikovanými ozónovými prístrojmi, spoločenské priestory prostriedkom polyHMG i UV žiarením.
 


 

 

Stravovanie je zabezpečené v reštaurácii, ktorá sa nachádza v prízemí penziónu a hostia si môžu objednať raňajky formou bufetových stolov, polpenziu, alebo i plnú penziu.
Reštaurácia je prepojená s krytou vonkajšou terasou, kde je taktiež možnosť stravovania, alebo príjemného posedenia pri káve, či iných nápojoch.
K dispozícii je i krytý altánok pre väčšiu skupinu ľudí s možnosťou prípravy a požívania občerstvenia aj vonku. V altánku sa nachádza pitná voda, chladnička, plynový gril a ohnisko. Všetko príslušenstvo potrebné pre prípravu pokrmov je k dispozícii bez poplatku. Altánok je ozvučený.
 
 

 

 

V prízemí penziónu sa nachádzajú dve veľké spoločenské miestnosti, z ktorých je očarujúci panoramatický výhľad na mesto. 
Obe sa dajú využiť na školenia, porady, workshopy či firemné jednania, prípadne jedna z nich sa dá využiť ako stravovacia/reštauračná časť.
Firemné akcie, stretnutia a teambuildingy sa dajú organizovať i v krytom ozvučenom altánku, kde je možnosť i prípravy občerstvenia.
Krytú terasu je taktirž možné využiť na rôzne firemné akcie.
V prípade potreby radi zapožičiame aj potrebnú techniku.
 
 

 

 

V prípade záujmu je vám k dispozícii útulné wellness, ktoré sa nachádza v suteréne objektu a v ktorom môžete zrelaxovať po ťažkom dni. 
K využitiu je tu sauna s oddychovou zónou a vírivka.
 
 

 

Výborná poloha penziónu Vám umožní stráviť voľné chvíle neďaleko od mesta, no pritom v pokojnom a tichom prostredí na okraji lesa.
V uzavretom areáli priamo vedľa penziónu sa nachádza multifunkčné ihrisko, kde sa môžete športovo vyblázniť a zahrať si futbal, volejbal, nohejbal či tenis. Ponúkame preto možnosť zapožičania si bicyklov a ďalšieho športového náčinia.
 
V letnom období sú v okolí mnohé značené turistické a cyklistické chodníčky v prostredí Malej Fatry.
Relax i zábavu spojenú s kúpaním môžete zažiť v bazénoch a na atrakciách Aquaparku Aquarelax – Dolný Kubín.
Len 10 km od penziónu sa nachádza známy a turistami veľmi obľúbený Oravský hrad, ktorý je jeden z najkrajších a najväčších hradov na Slovensku.
 
V zimnom období sú v okolí výborné podmienky na lyžovanie na svahoch lyžiarskych stredísk Ski Park Kubínska Hoľa, alebo Ski Park Racibor.
Okrem lyžovania si na svoje prídu i snowboardisti a bežkári, pre ktorých je v okolí niekoľko kilometrov udržiavaných tratí.
 
Zamestanci penziónu vám radi poradia a pomôžu s výberom vhodnej atrakcie, aktivity či lokality v okolí a zabezpečia pre vás všetko potrebné.
 
 
 

 

   názov: penzión Kuzmínovo
   adresa: Gäceľská 11, 026 01 Dolný Kubín
   telefón:  
   mobil: +421 903 565 177 , +421 902 549 077
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.kuzminovo.sk
   gps: 49.0591265° x 20.2080173°
   fb: www.facebook.com/kuzminovo.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal