chata Magurka
30,00 EUR
750,00 CZK
Slovensko, chata Magurka, osada Magurka, Partizánska Ľupča 21, 032 15
chata Magurka
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Partizánska Ľupča
Typ objektu: Horská chata
ID objektu: 696
Ponuka objektu:
Coffee break Bezbariérový prístup Wifi Wellness Sauna Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie
Chata Magurka je zasadená v prekrásnom prostredí pohoria Nízke Tatry a môžete ju nájsť na konci Ľupčianskej doliny v osade Magurka, ktorá sa nachádza v nadmorskej výške 1050 metrov.
 

 

 

Chata Magurka ponúka komfortné ubytovanie a zázemie pre jednotlivcov, páry ale aj skupiny.
K ubytovaniu má chata Magurka kapacitu 46 lôžok vrátane 11 prístelkov. 
Ubytovať sa môžete v podkrovných izbách v penziónovom štandarde, ako aj v rodinných izbách na prízemí chaty.
Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením s uterákmi, nočnými stolíkmi, lampami, vešiakmi, komodami a skriňami.
Izby a priestory na prízemí majú bezbariérový prístup, takže si do chaty môžu urobiť výlet aj vozíčkari.
V chate na prízemí sa nachádza reštaurácia s barom a hostia majú k dispozícii i saunu a možnosť prenájmu drevenej kade s horúcou vodou.
Pri chate sa nachádza ohnisko na opekanie, altánok, veľké detské ihrisko na trávnatej ploche a nekonečná nespútaná príroda Národného parku Nízke Tatry.
V celom areáli chaty je dostupné WiFi pripojenie k internetu.
Parkovanie je zabezpečené priamo pri chate.
 


 

 

Kapacita celej reštaurácie je cca 80 miest vo vnútri (50 reštaurácia a 30 salónik), plus ďalších cca 40 miest vonku na priestrannej novej terase.
Reštaurácia Chaty Magurka ponúka domácu kuchyňu a v ponuke nájdete nielen slovenské špeciality ako bryndzové halušky, strapačky či makové šúľance, ale aj jedlá vyššej gastronómie. Čakajú vás napríklad výborné divinové medajlónky, či profesionálne pripravený steak z pravej sviečkovej.
Na svoje si prídu takisto vegetariáni, vegáni či celiaticia ako aj ľudia hľadajúci zdravú stravu, napríklad v podobe čerstvého zeleninového šalátu s grilovaným hermelínom, alebo grilovaným kuracím mäsom, hriankou a dresingom.
Po skvelom hlavnom jedle samozrejme nesmie chýbať domáci dezert – sladký babičkin koláč, či domáca fit tyčinka - výber je len na vás. 
Nápojový lístok vás milo prekvapí pestrou ponukou studených či horúcich nápojov a po túre vám prinesie to pravé osvieženie čapované remeselné pivo Kaltenecker.
Jedlá a nápoje si samozrejme môžete vychutnať na priestrannej terase.
 
 
 

 

 

K dispozícii je spoločenská miestnosť s kapacitou cca pre 30 osôb, ktorá je určená na školenia, firemné rokovania a porady, rôzne oslavy, teambuildingy a pre súkromné účely. K pohodliu prispieva možnosť pripojenia k WiFi, TV a samozrejmosťou je komfortné ubytovanie. 
Personál chaty s dlhoročnými skúsenosťami a priateľským prístupom postará o kvalitný priebeh vašej akcie.
 
 

 

 

Chata ponúka malý wellness pod hrebeňom Nízkych Tatier.
V novej a modernej saune spolu s kaďou sa uvoľníte a zrelaxujete po náročnom, či aktívne strávenom dni.
Sauna s kapacitou 6 osôb je v prevádzke celoročne. Jej návštevu je potrebné oznámiť minimálne 1 hodinu pred plánovaným využitím. 
Kúpacia kaďa má kapacitu 6-8 osôb a je v prevádzke tiež celoročne. Je možné objednať so studenou vodou ku saune kedy má voda cca 10°C alebo s teplou vodou, vyhriatou na príjemných 36°C. 
Kaďu s teplou vodou je potreba nahlásiť 1 deň dopredu.
 
 

 

Zoberte vašich ľudí k nám na Magurku a zažite čas strávený vzájomnou komunikáciou a spoločnými činnosťami koordinovanými profesionálnymi lektormi. 
Vyberte sa spolu na túru, zahrajte si hry, strávte príjemný večer pri táboráku s gitarou alebo sa len proste rozprávajte a užívajte si pohodu ako za starých čias.
Vybudovali sme pre Vás banský náučný chodník. Tvorí ho 11 tabúľ umiestnených na 8,4km dlhom okruhu. 
Dozviete sa informácie o baníctve, ťažbe zlata, spracovaní antimónu a hornín, ako aj o divokej prírode, prípadne si vyryžujte vlastný kúsok zlata. 
V okolí chaty Magurka nájdete mnoho dobre značených chodníkov vhodných na pešiu turistiku.
U nás si tiež môžete požičať eBIKE a užiť si cyklotúru v Nízkych Tatrách naplno!
 
V zime skialpinistické túry, či túry na snežniciach alebo bežkách po zimných vyznačených trasách. Lyžiarske zjazdovky sú cez kopec, ak by ste zatúžili napríklad i po tejto aktivite.
 
Personál chaty vám rád poradí a pomôže s výberom vhodnej aktivity a zabezpečí všetko potrebné pre úspešný, aktívne strávený čas u nás.
 
 
 

 

   názov: chata Magurka
   adresa: osada Magurka, Partizánska Ľupča 21, 032 15
   telefón:  
   mobil: +421 903 704 444
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.magurka-liptov.sk
   gps: 48°56´38.5977" x 19°25´56.4653"
   fb: www.facebook.com/magurkaliptov/

 

No reviews for house
Please past text to modal