Vinum Nobile Winery
1,00 EUR
25,00 CZK
Vinum Nobile Winery, Malé Ripňany 76, 956 07
Vinum Nobile Winery
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Topoľčany
Mesto / obec: Malé Ripňany
Typ objektu: Vinárstvo
ID objektu: 726
Ponuka objektu:
E-shop Predaj vína Degustácie Vínna pivnica Wifi

 

Vinum Nobile Winery predstavuje značku vysoko kvalitných slovenských bielych, červených, ružových a sýtených, jemne perlivých vín charakteristických eleganciou, plným telom, nádhernou chuťou, farbou i arómou. Vína z našej najvyššej rady Vinum Nobile sú svojou vysokou kvalitnou spracovania vhodné na dlhodobú archiváciu.

 

 

 

Nitrianska vinohradnícka oblasť sa nachádza v severnej časti Nitrianskeho kraja a v malej časti Trnavského kraja. Zo všetkých vinohradníckych oblastí Slovenska sa vyznačuje snáď najrôznorodejšími prírodnými podmienkami. Vinohrady sú vysadené na svahoch Považského Inovca, Tribeča, Štiavnických vrchov a tiež na sprašových pahorkatinách Podunajskej nížiny. Na pestrosť tu produkovaných odrôd výrazne vplývajú jednak pôdne pomery, ako aj klíma. 
Tradičná vinárska technológia a moderné stroje priniesli nášmu vínu jedinečnú chuť a arómu, ktorá bola medzinárodne ocenená. So spustením nového závodu v roku 2018 maximálna výrobná kapacita rástla až na 4,5 milióna fliaš ročne.
Vinum Nobile Winery pestuje vlastný vinič na celkovej ploche 83ha, kde nájdete napríklad odrody ako Alibernet, Merlot, Pálavu či Hibernal.
Vína pochádzajú z tradičných a pestovateľsky osvedčených odrôd viniča, ale i z interšpecifických odrôd. Poskytujú hrozno s vyváženým pomerom aromatických látok, cukru a kyselín, ktoré sa pri správnej technológii spracovania premietajú do senzorických vlastností vín. 
 
Všetky naše vína majú garantovaný slovenský pôvod a už v prvých rokoch produkcie sme zaznamenali úctyhodné výsledky na regionálnych, ako aj medzinárodných vinárskych podujatiach (Vinalies Paris, Bacchus Madrid, Sakura Tokyo, AWC Vienna). Každoročne vína z našej produkcie získavajú miestenku v Národnom salóne ako jedno z TOP 100 vín zo Slovenska.
 


 

 

 

 

 

 

Vinárstvo okrem pestovania hrozna a výroby vína ponúka tiež predaj vína prostredníctvom e-shopu a ponuku vín k rôznym príležitostiam.
Takzvané "Personalizované vína" sú ideálne nielen, ako jedinečný darček, ale sú obľúbené na rôzne rodinné, či firemné oslavy a svatby.
V ponuke e-shopu sú tiež rôzne degustačné sady vín, čokolády a darčekové balenia.
 
Firemný event :
Plánujete firemný event pre Vašich zamestnancov a partnerov? Skvelé víno na túto príležitosť s vlastnou etiketou určite zanechá dojem a podporí jedinečnosť firemnej akcie.
                                                                                                                                                                                                                            
Jedinečný darček :
Nielen na Vianoce je kvalitné vínko skvelým darčekom, možnosť “Povedať to vínom” s vlastným vizuálom podľa želania poteší obchodných partnerov aj zamestnancov kedykoľvek počas roka. Ak máte radi rýchle a praktické riešenia ponúkame aj firemné poukážky s vlastným logom, textom a vybranou sumou ktoré môžete darovať v print, alebo email verzii.
 
 

 

 

Degustácie sa uskutočňujú i v priestoroch pivnice a salónika vinárstva. 
Prehliadka vinárstvom s ochutnávkou vína priamo v závode je určená pre cca 40 osôb.
Vinárstvo má vlastnú vinotéku, kde prebiehajú degustácie s občerstvením, riadené someliérom pre skupinky cca 15 osôb.

Degustácia výnimočných vín riadená profi sommeliérom môže byť uskutočnená i priamo vo Vašej obývačke, alebo vo vybraných priestoroch firiem, reštaurácií, či iných objektov.

 

 

 

Vína si môžu záujemcovia objednať prostredníctvom e-shopu, alebo zakúpiť vo viacerých vinotékach a predajniach po celom Slovensku.  
 

 

 

   názov: Vinum Nobile Winery
   adresa: Malé Ripňany 76, 956 07
   podoblasť / oblasť: Nitrianska vinohradnícka oblasť
   región: Radošiná
   GPS:  
   e-shop: www.vinumnobile.sk/shop/
   všeobecné info - kontakt: +421 911 677 474 , +421 902 967 166
   ubytovanie - kontakt:  
   degustácie - kontakt: +421 911 677 474
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  
   www: www.vinumnobile.sk
   fb: www.facebook.com/vinumnobile/
   odkaz na ubytovanie:  

 

 

 
No reviews for house
Please past text to modal