Vinárstvo Vinum Vivo Nevidzany
1,00 EUR
25,00 CZK
Vinárstvo Vinum Vivo, Nevidzany 271, 951 62
Vinárstvo Vinum Vivo Nevidzany
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Zlaté Moravce
Mesto / obec: Nevidzany
Typ objektu: Vinárstvo
ID objektu: 768
Ponuka objektu:
Degustácie Vínna pivnica Ubytovanie Wifi E-shop Predaj vína

 

Vinárstvo Vinum Vivo nájdete neďaleko Vrábel a jej názov vo voľnom preklade z latinčiny znamená živý vínom.

 

 

 

Spoločnosť vznikla v roku 2004 spojením síl, schopnosti, možností a v neposlednej miere priateľstva troch spolužiakov zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Zámerom tohto spojenia bolo vytvoriť firmu, ktorá by nielen zvýšila pridanú hodnotu hrozna dopestovaného vo vinohradoch jedného zo spoločníkov, ale zároveň naplnila túžbu nadviazať na rodinné tradície výroby vína všetkých troch zúčastnených.
Taktiež v roku 2004 bola založená a legislatívne schválená výrobná prevádzka v katastri obce Nevidzany priamo v areáli vinohradu, z ktorého spoločnosť hrozno spracováva. Takže surovinovou základňou našich vín je hrozno z vinohradov  v katastri obce Červený Hrádok, Nevidzany, Nemčiňany a Olichov.
Výroba v tomto roku začínala s kapacitou 15 tisíc litrov s konečnou perspektívou až 120 tis. litrov vyrobeného vína za rok.
Kapacita prevádzky pokrýva len malú časť produkcie hrozna, čo umožňuje výber tej najkvalitnejšej suroviny daného ročníka.
Vzhľadom k prírodným podmienkam a terrioru vinohradov z ktorých surovina na výrobu vína pochádza, je filozofiou spoločnosti predaj fľašovaných prívlastkových vín ako aj predaj sudových vín konečnému spotrebiteľovi. Inými slovami predaj "slušných“ vín za "slušné“ ceny.
 
Vína „VINUM VIVO“ sa každoročne umiestňujú na popredných miestach v rôznych vinárskych súťažiach.
 
 


 

 

 

 

 

 

Ubytovanie :
 
V areáli vinárstva sú k dispozícii ubytovacie kapacity v počte 20 lôžok s možnosťou prístelky. Izby sú dvoj a troj posteľové - sprcha a WC na izbe.
 
 

 

 

V našich vlastných priestoroch v lone prírody (areál vinohradu) vieme zabezpečiť rôzne spoločenské podujatia ako napríklad:
- degustácie vín
- firemné podujatia a iné
 
V júli roku 2012 sme otvorili vlastnú viechu v Zlatých Moravciach na Hviezdoslavovej ulici č. 64. V príjemnom prostredí ŽITAVSKEJ VIECHY si môžete vychutnať vína z našej produkcie, posedieť pri káve, ale aj osláviť životné jubileum. Priestory sú vhodné na menšie rodinné stretnutia (do 25 osôb) a je možné dohodnúť si ich prenájom. 
Neoddeliteľnou súčasťou viechy je aj predajňa sudových vín.
 
 

 

 

Vína z vinárstva Vinum Vivo si môžete zakúpiť priamo vo vinárstve, vo Vieche v Zlatých Moravciach a samozrejmosťou je možnosť nákupu cez e-shop.
 

 

 

   názov: Vinárstvo Vinum Vivo
   adresa: Nevidzany 271, 951 62
   podoblasť / oblasť: Nitrianska vinohradnícka oblasť
   región: Zlaté Moravce
   GPS:  
   e-shop:  
   všeobecné info - kontakt: +421 902 803 154
   ubytovanie - kontakt: +421 902 803 154
   degustácie - kontakt: +421 902 803 154
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.vinumvivo.sk
   fb: www.facebook.com/vinumvivo
   odkaz na ubytovanie:  

 

 

 
No reviews for house
Please past text to modal