hotel Marlene ***
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, hotel Marlene, Oščadnica 1799, 023 01
hotel Marlene ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Čadca
Mesto / obec: Oščadnica
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 122
Ponuka objektu:
Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna
Štýlový hotel Marlene v obci Oščadnica ponúka nezabudnuteľnú dovolenku v príťažlivom prostredí Kysúc.
 

 

 

 

Hotel Marlene*** ponúka ubytovanie v príjemne zariadených izbách a apartmánoch. Celková kapacita ubytovania je 108 lôžok. Každá izba je vybavená soc. zariadením, sprchou (prípadne vaňou), TV, telefónom, bezplatným pripojením na internet.
Ubytovať sa môžete v dvoch objektoch – priamo v hoteli Marlene, kde sa nachádza reštaurácia, wellness centrum, nočný bar, alebo vo vedľajšom novovybudovanom Kongresovom centre, ktoré je od budovy hotela Marlene*** vzdialené 40 metrov.
Všetky izby majú tradičný interiér a drevom obložené steny a sú zariadené dreveným nábytkom. Zo všetkých izieb hotela Marlene s LCD TV sa môžete pokochať výhľadom na hory. Väčšina ubytovacích jednotiek má balkón.
Parkovanie v areáli hotela je zadarmo a je monitorované kamerovým systémom. Hotel Marlene*** je priamo na príjazdovej ceste do Snow Paradise, 30 metrov od zástavky skibusov.
 

 


 

 

V reštaurácii si vychutnajte pokrmy tradičnej slovenskej kuchyne. 
Pokiaľ si budete vychutnávať naše jedlo a príjemnú atmosféru Vaše deti sa môžu hrať v detskom kútiku, ktorý je súčasťou reštaurácie. Počet miest je 95, v prípade väčšieho počtu osôb Vám môžeme jedlá podávať v kongresovom centre s kapacitou do 140 osôb. Taktiež je možné jedlá a nápoje podávať na vonkajšiu, krytú terasu s kapacitou 20 miest. Počas sezóny je otvorený nočný bar.
 
 

 

 

Organizujete firemnú prezentáciu, školenie, prednášku ši networking? Hotel *** Marlene má pre vás konferenčnú miestnosť s celkovou kapacitou do 60 miest, ktorá je priamo súčasťou hotela.
Miestnosť je variabilná a poskytuje rôzne možnosti rozloženia. Miestnosť je určená najmä pre firemné akcie s plným servisom, ktorý vám samozrejme radi poskytneme.
Vybavenie: Wifi, PC, 2x projektor, 2x plátno, ozvučenie, bezdrôtový mikrofón...
 
Ak je u vás vo firme na pláne väčšia akcia, máme pre vás aj väčší priestor. Asi 30 m od hotela máme v samostatnom novopostavenom objekte kongresové centrum, s ktorým vám radi poskytneme aj komplexné služby.
Priestor má kapacitu až do 150 osôb a nachádza sa tu aj bufetová časť so samostatnou kuchyňou.
 

 

 

 

 
V hoteli Marlene Vám isto dobre padne návšteva wellness centra s bazénom, saunou, vírivou vaňou a s možnosťou masáže. Wellness centrum sa nachádza v prízemí hotela Marlene.
V priestoroch šatní sú uzamykateľné skrinky. Wellness centrum je prístupné aj pre neubytovaných hostí.
Taktiež máme pripravených hneď niekoľko druhov masáží, ktoré majú rozličné účinky :
- klasická masáž tela
- reflexná masáž chodidiel
- medová detoxikačná masáž
- rašelinové zábaly
 

 

 
Lyžiarske stredisko Veľká Rača sa nachádza vo vzdialenosti 1,5 km. Hranice s Poľskom a Českom sú vzdialené do 10 km od hotela. 
Okolie je tiež veľmi vhodné na letnú a zimnú turistiku, cykloturistiku návštevy historických a kultúrnych atrakcií Kysúc !
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov hotel Marlene ***
   adresa: Dedovka 1799, 023 01 Oščadnica
   telefón: +421 41 438 27 32
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.marlene.sk
   gps: 49°25´43.05" x 18°53´48.61"
   fb: www.facebook.com/HotelMarleneOscadnica/

 

No reviews for house
Please past text to modal