hotel Európa ****
89,00 EUR
2.225,00 CZK
Slovensko, hotel Európa ****, J.Wolkera 1, 058 01 Poprad
hotel Európa ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Poprad
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 128
Ponuka objektu:
Coffee break Ubytovanie Wifi Masáže Konferencie Teambuilding Klimatizácia Reštaurácia Audiovizuálna technika

Exkluzívny Hotel Europa**** ponúka najvyšší štandard ubytovania vo svojich izbách a apartmánoch a je situovaný v blízkosti železničnej a autobusovej stanice, ako aj pár minút pešej chôdze od centra mesta Poprad.

 

 

 

K dispozícii je 39 exkluzívne zariadených izieb, z toho 29 dvojlôžkových izieb, 4 trojlôžkové, 2 jednolôžkové izby a 4 apartmány. Všetky izby sú vybavené elektronickým trezorom, minibarom, telefónom s priamou voľbou, LCD televízorom so satelitným príjmom a s pripojenie na internet. Kúpeľne sú vybavené sprchovacími kútmi, resp. masážnymi vaňami, sušičom vlasov a kvalitnou kozmetikou. Súčasťou hotela je reštaurácia i historická kaviareň s oddelenou časťou pre fajčiarov a pre nefajčiarov.
Zladili sme prekrásne prostredie okolitej prírody a zaujímavého interiéru v štýle ART DECO a tak sme vybudovali hotelový nadštandard, ktorý ocení každý obchodný cestujúci, firma či individuálny klient, v ktorom je možné spojiť pracovný pobyt s aktívnym oddychom.
Doplnkové službyHotel Europa **** Vám ponúka širokú paletu doplnkových služieb. V priestoroch hotela sa nachádza pizzeria a hotelová práčovňa. V prípade želania zabezpečíme hosťom turistického sprievodcu, skvelú masáž, prenájom automobilov, poskytneme informácie o kultúrnom programe a sprievodných akciách v okolí.
 


 

 

K dispozícii sú v hoteli i reštaurácia, kaviareň, bar, pizzéria.
Elegantne zariadená reštaurácia s kryštálovými lustrami v ktorej priestoroch sa konajú rôzne večierky, oslavy, spoločenské podujatia, konferencie, školenia i svadby.
Počas celého dňa ponúkame naším hosťom pochutnať si na jedlách z čestvých surovín, ktoré podávame v hotelovej kaviarni. 
Historická kaviareň Hotela Europa**** bola od založenia hotela centrom kultúrneho života, kde sa stretávali ľudia pri posedení pri káve a hudbe. V tejto tradícií pokračuje zrekonštruovaná kaviareň so zachovanými historickými dekoráciami, ružovým mramorom, zrkadlami s vnútornými výbrusmi aj dnes. Bezplatné Wi-fi pripojenie na internet je samozrejmosťou.
Fajčiarsky salónik - v tomto salóniku s komornou atmosférou, ktorý je súčasťou kaviarne, chceme vyhovieť aj fajčiarom, ktorí si tu môžu posedieť pri dobrom koňaku či rume a pritom si vychutnať kvalitnú cigaru z našej ponuky.
 

 

 

 

 
Doprajte im pocit exkluzivity v konferenčných priestoroch Hotela Europa ****, ktoré vhodné na školenia, prezentácie, konferencie, vianočné večierky, firemné posedenia, teambuildingy. Priestory sú vybavené prezentačnou technikou a poskytujú 100 miest sedenie.
Súčasťou reštauračnej časti je aj salónik s modrým krbom s pôvodnými reštaurovanými kachlami a strešným presklením v tiffany štýle. Vhodný pre usporiadanie menšieho semináru, kurzu, školenia, obchodného alebo pracovného rokovania ako aj iného spoločenského alebo rodinného podujatia.
 

 

 

 

 
Hotel nedisponuje wellness centrom, no pre záujemcom o takéto služby odporúčame návštevu Aquacity Poprad.
V prípade požiadavky vieme zabezpečiť na hoteli masáže.
 

 

Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity, no keďže sa nachádza v tesnej blízkosti hlavnej vlakovej (s priamym električkovým spojením do Vysokých Tatier) a autobusovej stanice, má dobrú východiskovú polohu pre návštevu Vysokých Tatier. 
Má výhodnú polohu i vzhľadom k návšteve centra mesta, športovým areálom a obľúbenému aquaparku Aquacity Poprad.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Európa ****
   adresa: Jiřího Wolkera 464/1, 058 01 Poprad
   telefón: +421 52 426 27 99
   mobil: +421 915 369 765
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotel-europa.sk
   gps: 49.059759° x 20.295931°
   fb: www.facebook.com/hoteleuropapoprad/

 

No reviews for house
Please past text to modal