penzión Konský dvor **
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, penzión Konský dvor, Kružnianska 514, 049 51 Brzotín
penzión Konský dvor **
Krajina: Slovensko
Kraj: Košický
Okres: Rožňava
Mesto / obec: Brzotín
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 131
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi

Agroturistické zariadenie Konský dvor sa nachádza v obci Brzotín (4 km od mesta Rožňava) v údolí rieky Slaná s výhľadom na jedinečné útvary národneho parku Slovenský Kras - Silickú a Plešiveckú planinu. 

 

 

 

Celková kapacita miest je 42 lôžok vrátane 4 prísteliek v piatich apartmánoch a dvanástich dvojlôžkových izbách. Samozrejmosťou je pre každú izbu vlastné sociálne zariadenie, TV so satelitom a internetom.
Okrem ubytovania poskytujeme i ďalšie služby, ako sú napr. stravovanie, wellness, jazdu na koni, prepravu osôb, prekladateľské a tlmočnícke služby a sprievodcovské služby.
Vonkajšie priestory tvoria rozsiahle trávnaté plochy vhodné na organizovanie párty a akcií aj pre viac ako stovku hostí.
Organizujeme svadby, rôzne oslavy a detské jazdecké tábory.
 

 


 

 

Pre stravovanie máme k dispozícii dve reštauračné miestnosti :
Furmanská časť - Útulná reštaurácia zariadená v starobylom vidieckom štýle. Romantické posedenie pri veľkom kozube. Kapacita 50 miest.
Poľovnícka časť - Útulná reštaurácia s poľovníckymi trofejami. Romantické posedenie pri veľkom kozube.Kapacita 50 miest.
K dospozícii je i zimná záhrada s kapacitou 30 miest a letná záhrada - posedenie pod dvoma prístreškami v príjemnom prostredí dvora a ich súčasťou sú aj ohniská na opekanie, alebo grilovanie.
 

 

 

 

 
Naše priestory ponúkame klientom aj na organizáciu školení a konferencií. V rámci toho poskytujeme prezentačnú techniku a občerstvenie účastníkov.
K využitu pre tieto účely sú možné reštauračné časti a salónik s kapacitou 12 miest, ktorý slúži ako spoločenská miestnosť pre ubytovaných a tiež, ako miestnosť pre uzavreté podnikateľské jednania. 
 

 

 

 

Wellness na Konskom dvore ponúka :
- whirpool pre 8 ľudí
- parnú saunu, bylinkovú saunu, infrasaunu a Fínsku saunu
- Tepidárium
- Liečebné masáže - ponúkame masérske služby za bezkonkurenčnú cenu!
- Relaxačno-plavecký bazén
- ľadopád, tropický dážď, vedro odvahy, vyhrievané lehátka
 
 

 

Pre záujemcov o ďalšie aktivity v areáli ponúkame :
- jazdu na koni - príprava na jazdecké preteky v parkúrovom skákaní
- ustajnenie
- výcvik koní
- jazdecké tábory (cez letné prázdniny)
- predaj krmiva pre hospodárske zvieratá
 
Milovníci kultúrnych pamiatok si v okolí Rožňavy tiež prídu na svoje. 
Hrad Krásna Hôrka, kaštieľ Betliar, Mauzóleum Andrássyovcov, gotický kostol v Štítniku, Gotická cesta, Banícke múzeum v Rožňave, zrúcaniny hradov Turňa a Muráň, ponúkajú návštevníkom množstvo zaujímavých informácií a podnetov.
Záujemci majú možnosť navštíviť jaskyňu Domicu, Gombaseckú, Krásnohorskú, Ochtinskú aragonitovú, Jasovskú jaskyňu, Silickú ľadnicu). 45 km od Brzotína sa nachádzajú Liečebné termálne kúpele Číž.
Vyliadkové lety helikoptérou, paintball, bowling, billiard, tenisové kurty, letné kúpalisko, lyžiarske vleky, letná a zimná pešia turistika, cykloturistika, paragliding, splavovanie rieky... 
To všetko ponúka blízke okolie, stačí si vybrať podľa chuti a záujmov.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Konský dvor **
   adresa: Kružnianska 514, 049 51 Brzotín
   telefón: +421 58 732 16 20
   mobil: +421 907 947 668
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.konskydvor.sk
   gps: 48.634402° x 20.495313°
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal