hotel Orava ***
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, Hotel Orava, Vitanová 439, 027 12
hotel Orava ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Tvrdošín
Mesto / obec: Vitanová
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 142
Ponuka objektu:
Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie

Trojhviezdičkový Orava Hotel sa nachádza v jednom z najkrajších miest regiónu Orava. Hotel bol postavený v roku 2008, a hosťom ponúka vysoký štandard ubytovania v moderne zariadených izbách a bohaté služby. 

 

 

 

Ubytovacia kapacita hotela je 50 lôžok s možnosťou prístelky. V ponuke sú štandartné dvojlôžkové izby, dvojlôžkové izby Comfort, rodinné izby pre 4-5 osôb  a jedna bezbarierová izba. Všetky izby sú priestranné, moderne zariadené, s vlastným balkónom, kúpelňou s WC, TV, telefónom a prístupom na internet.
 


 

 

Stravovanie hostí je zabezpečené priamo v hotelovej reštaurácii s kapacitou 70 miest. Reštaurácia ponúka široký výber jedál a nápojov z domácej i medzinárodnej kuchyne v útulnom prostredí s príjemnou atmosférou.
Vynikajúca kuchyňa a príjemné prostredie sú dobrým predpokladom na zorganizovanie rôznych firemných a spoločenských akcií. Ponúkame Vám kompletný servis pri príprave firemného večierku, kongresu, svadby, promócií či rôznych osláv. Zabezpečíme pre Vás jedlá a nápoje, výzdobu a dekorácie, hudobnú produkciu či iný sprievodný program (živá hudba, tanečné a spevácke vystúpenia) presne podľa Vašich predstáv.
Svadby :
Možnosť usporiadania svadieb. Kapacita cca 70-110 ľudí. Svadobné menu a svadobná výzdoba podľa želania zákazníka sa pohybuje v cenovej relácií od 22 € - 29 € na osobu . Možnosť si doniesť alko, nealko, zákusky...
Stužkové :
Možnosť usporiadania stužkových slávností. Kapacita cca 80- 110 ľudí. Slávnostné menu 15 € / osoba .
Rodinné oslavy :
výročia a jubileá, krsty, prijímania, birmovky, promócie, kary
 

 

 

Ponúkame Vám možnosť usporiadania školení a seminárov . K dispozícii je konferenčný salón s kapacitou 70 miest. Technické vybavenie zabezpečíme podľa individuálnych požiadaviek klienta. Cena za prenájom salóna je 50 ,- € .
 

 

 

Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom. 
 

 

Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity, no okolie je veľmi bohaté na turistické atrakcie v prostredí Oravy.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Orava ***
   adresa: Vitanová 439, 027 12
   telefón: +421 43 5394 603
   mobil: +421 910 788 557
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.oravahotel.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/pages/Hotel-Orava/206233902841133

 

No reviews for house
Please past text to modal