penzión Aja
26,00 EUR
650,00 CZK
Slovensko, penzión Aja, Ždiar 348, 059 55
penzión Aja
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Ždiar
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 163
Ponuka objektu:
Ubytovanie Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Konferencie Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika Bazén

Penzión Aja nnájdete v malebnej horskej dedinke Ždiar, v Belianskych Tatrách, jednej z najkrajších častí Vysokých Tatier. Ak hľadáte ubytovanie v tatrách, alebo v Ždiari, penzión Aja je tou správnou voľbou.
 

 

 

Návštevníkom poskytujeme ubytovanie v komfortne zariadených izbách a apartmánoch. K dispozícii sú dvoj a trojlôžkové izby s možnosťou prístelky a dvojizbové apartmány s kapacitou 2-5 lôžok. Izby a apartmány sú vybavené televízorom, satelitom a vlastným sociálnym zariadením. Radi Vám zapožičiame aj DVD prehrávač. V celom penzión je Vám k dispozícii WiFi pripojenie na internet. Pri zariaďovaní izieb sme dbali hlavne na Vaše pohodlie a príjemný pocit počas Vášho pobytu u nás. 
Altánok s posedením Vám ponúka možnosť grilovania a opekania. Najmenších návštevníkov najviac poteší detské ihrisko, preliezky, hojdačky a kolotoč.  
Parkovanie je zabezpečené priamo pri penzióne zdarma.
 
Penzión rodiny Zoričák v Belianských Tatrách Vám ponúkajú nielen ubytovanie v Ždiari, ale aj možnosť potešiť seba a svojich blízkych kúpou obrazov v galérii priamo v penzióne, alebo cez internet. Vybrať si môžete obrazy s rôznou tématikou, ako napríklad Vysoké Tatry, Belianské tatry, Ždiar, zátišie...

 


 

 

Okrem skvelého ubytovanie Vám penzión poskytne služby Goralskej reštaurácie, kde budete mať možnosť ochutnať tradičné domáce jedla a rôzne špeciality zo zahraničnej kuchyne.
Ochutnajte našu kuchyňu a skvelé vína z vinotéky, kde na Vás čaká viac než 15 vín. Buďte originálny a odlišný zároveň a ochutnajte 6 druhov tatranského čaju. Máte chuť na digestív, tak tu máme V.S.O.P brandy s príchuťou hrušky.
 
 

 

 

Pre usporiadanie menších školení a firemných akcií je možné využiť priestory reštaurácie.
Na požiadanie zabezpečíme i občerstvenie účastníkov a audio-vizuálnu techniku.
 
 

 

 

 

K skvelému pobytu patrí dokonalý relax vo wellness centre. V tom našom môžete relaxovať v saune, vírivke alebo vo vonkajšom bazéne. 
 
 
 

 

V blízkom okolí je i :
bobová dráha - dĺžka bobovej dráhy je 1200m a jej zaujímavé umiestnenie s 15-imi zákrutami je zárukou vynikajúcich zážitkov. Prevýšenie dráhy je 111m, maximálna rýchlosť 40km/hod, prepravná kapacita 200 osôb za hodinu. Bobová dráha je celoročná.
tubingová dráha - má využitie v zimnej sezóne. Je veľkou zábavou pre detských návštevníkov a adrenalínom pre dospelých. Dĺžka dráhy je 150m so 4 zákrutami, prevýšenie 15m, maximálna rýchlosť 20km/hod.
snowrafting - skutočný adrenalínový zážitok. Je prevádzkovaný na zjazdovke Hrebeň, s dĺžkou 800m. Raftové člny sú maximálne pre 6 osôb.
 
Aktívny hostia si môžu vyskúšať lukostreľbu, možnosť jazdy na koňoch, poníkoch, minigolf, samozrejme možnosť turistiky, cykloturistiky a v zime lyžovanie v niekoľkých lyžiarských strediskách priamo v obci. 
Po adrenalíne Vás očarí nádherný výhľad zo 14 metrovej vyhliadkovej veže na Belianske Tatry a Pieninské Tri koruny. Veža má štyri poschodia.
Na požiadanie zabezpečíme i paintball.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Aja
   adresa: Ždiar 348, 059 55
   telefón:  
   mobil: +421 907 158 141
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.penzionytatry.sk
   gps: 49.2740 x 20.2535
   fb: www.facebook.com/aja.zdiar/

 

No reviews for house
Please past text to modal