APLEND Hotel Kukučka ****
98,00 EUR
2.450,00 CZK
Slovensko, APLEND Hotel Kukučka****, Tatranská Lomnica 14646, 059 60
APLEND Hotel Kukučka ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Tatranská Lomnica
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 291
Ponuka objektu:
Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika

APLEND Hotel Kukučka**** nájdete v nádhernom prostredí Vysokých Tatier v jednej z najnavštevovanejších lokalít, priamo v Tatranskej Lomnici v blízkosti jednej z najdlhších zjazdoviek na Slovensku. 

 

 

Komplex sa skladá z hlavnej budovy (budovy hotela) a troch rezidenčných budov. Hotelová časť poskytuje komfortné ubytovanie v Izbách Lux, Jedno/Dvoj-spálňových apartmánoch či v Prezidentskom apartmáne. Rezidenčné budovy disponujú priestrannými Jedno/Dvoj-spálňovými apartmánmi. 
Hosťom ponúkame nadštandardné ubytovanie v štýlovo zariadených izbách a apartmánoch. Samozrejmosťou je digitálna televízia, trezor, dolby surround system, WiFi pripojenie, luxusne zariadené kúpeľne a v izbách od superior aj priestranné obývacie izby, kuchyne s príslušenstvom a pohodlným sedením.
Osušky, uteráky, župany, hotelové papuče, dávkovače mydla a kozmetické utierky sú súčasťou vybavenia všetkých izieb a apartmánov.
Hotel spolu so svojimi rezidenciami je vhodnou voľbou aj pre rodiny s deťmi. Hlavná budova disponuje veľkým, plne vybaveným detským kútikom. V exteriéri sa nachádzajú taktiež úžasné detské hojdačky a šmýkačky!
V hoteli máte k dispozícii aj lyžiareň s moderným systémom sušenia a dezinfekcie.
Parkovisko sa nachádza priamo v areáli objektu (pred budovou hotela aj pred budovami rezidencií), je nestrážené, bezplatné. 
Zvieratá nie sú povolené.


 

 

Cena pobytu zahŕňa raňajky. Raňajky sú podávané v hotelovej reštaurácii od 7:00 do 10:00.
Hostia majú možnosť objednania večere, ktorá je podávaná v hotelovej reštaurácii.
Súčasťou reštaurácie je zimná záhrada s nádherným výhľadom na Lomnický štít, ako aj letná terasa.
Hostia APLEND Apartments & Resorts získavajú k svojmu pobytu aj zľavu do reštaurácie Koliba Kamzík, v Starom Smokovci v hodnote 15%, zľavu vo výške 15% na konzumáciu jedla v Olívia Restaurant, v Novom Smokovci a zľavu 10% na konzumáciu jedla v reštaurácii Salaš, vo Veľkom Slavkove.
 
V našich zariadeniach sa nachádzajú kuchynky, kde je možné si pripraviť jednoduchšie jedlá. 
 
 

 

 

APLEND ponúka pre svojich klientov možnosť využitia konferenčného (spoločenského) priestoru v areáli reštaurácie Salaš.
​Kapacita priestoru je do 40 osôb.
​Priestory sú vybavené nábytkom, moderných technickým vybavením: data-projektor, elektronická tabuľa, mikrofón, ozvučenie, flipchart.
Rezidencie ponúkajú možnosť prenajatia celého poschodia, či budovy na firemné či rodinné akcie, ktoré nebudú ničím rušené.
 

 

 

 

Rezidenčné budovy, rovnako ako hlavná budova sú vybavené vlastnými wellness priestormi. 
Hotelová budova poskytuje pohodlie v parnej / suchej (fínskej) saune s kapacitou do 8 osôb. Samozrejmosťou je oddychová miestnosť, Kneippov kúpeľ a ochladzovacia kaďa. 
Rezidenčná budova B disponuje suchou saunou, oddychovou časťou a ochladzovacím vedrom so sprchou v unikátnej jaskyni. 
Rezidenčná budova C ponúka tri sauny - parnú, suchú a infra saunu, kamennú stenu s vodopádom, oddychovú časť a ochladzovacie vedro so sprchou v jaskyni. 
Posledná spomedzi rezidenčných budov - budova D disponuje suchou saunou, oddychovou časťou a ochladzovacím vedrom so sprchou v jaskyni.
Resort ponúka i možnosť cvičenia v dobre vybavenom Fitness centre.
 
 
 

 

Je to miesto ideálne pre jednoduché túry, cyklistické výlety a prechádzky ale tiež je to veľmi dobrá základňa pre náročné vysokohorské výstupy.
Tatranská Lomnica patrí madzi najobľúbenejšie destinácie v zimnom období pre výbornú dostupnosť k lyžiarskym svahom a lanovkám, ktorých je v okolí hneď niekoľko a ponúkajú bohaté možnosti pre milovníkov lyžovania a snowboardingu.
 
Hotel stojí vo vzdialenosti 600 metrov od lyžiarskeho strediska s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a zároveň od lanovky na Skalnaté Pleso.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: APLEND Hotel Kukučka ****
   adresa: Tatranská Lomnica 14646, 059 60
   telefón:  
   mobil: +421 902 771 747, +421 910 113 322
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.aplend.com/sk/hotel-kukucka
   gps: 49.16342° x 20.273°
   fb: www.facebook.com/HotelKukucka/

 

No reviews for house
Please past text to modal