penzión Mara - pivný wellness ***
40,00 EUR
1.000,00 CZK
Slovensko, penzión Mara-pivný wellness, Liptovský Trnovec 335, 031 01
penzión Mara - pivný wellness ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Liptovský Trnovec
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 308
Ponuka objektu:
Masáže Teambuilding Reštaurácia Wifi Ubytovanie Wellness Sauna

Penzión Mara sa nachádza len 4 minúty chôdze od priehrady Liptovská Marana začiatku Liptovského Trnovca, v blízkosti Aquaparku Tatralandia (1.8 km).

 

 

Penzión ponúka dvojlôžkové izby, s možnosťou prísteliek, apartmán a štúdio. Všetky izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a WC, televízorom a takmer na každej izbe sa nachádza balkón. Apartmán disponuje dvomi izbami, kde v každej sú dve pevné lôžka, televízor a možnosť jednej prístelky. Štúdio pozostáva z obývacej miestnosti a spálne s manželskou posteľou.
Všetky izby majú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a niektoré ponúkajú aj balkón s výhľadom na Tatry.
Zahrať si môžete biliard či stolný tenis. Taktiež si tu môžete prenajať bicykle a preskúmať malebné okolie. Deti sa môžu zabaviť na ihrisku priamo na mieste.
Penzión je celý nefajčiarsky. Domáce zvieratá nie sú povolené. Parkovanie zadarmo je priamo pri penzióne.


 

 

V penzióne Mara sú vám na požiadanie k dispozícii raňajky a prípadné stravovanie v našej pizzerii. kde ponúkame hosťom jedlá a nápoje podľa jedálneho a nápúojového lístka. Z pizzerie je pekný výhľad na Liptovskú Maru.
Najbližšia reštaurácia je situovaná 150 metrov od ubytovacieho zariadenia.
 
 
 

 

 

Penzión nie je zameraný a ani neponúka priestory na školenia a konferencie.
 

 

 

 

Pozývame vás na pivný kúpeľ v spojení s domácimi špecialitami z našej kuchyne.
Ide o obľúbenú procedúru, ktorá v sebe spája praktickosť s pozitívnymi relaxačnými a zdravotnými účinkami. Taktiež ponúkame spojenie pivného kúpeľa s rašelinovým zábalom, ktoré uvoľňuje napätie vo svaloch a regeneruje telo i myseľ.
V ponuke je i možnosť masáží a sauna.
Hosťom ponúkame množstvo kombinácií a balíčkov pre relax a spríjemnenie pobytu.
 
Viac informácií o našej ponuje sa dozviete na : www.pivnywellness.sk
 
 

 

Pre firmy ponúkame návštevu našich pivných kúpeľov a výber z niekoľkých VIP balíčkov procedúr.
Priamo z penziónu sa pešou chôdzou dostanete k vodnej nádrži Liptovská Mara a upravenej pláži. Tu si môžete vyskúšať rôzne adrenalínové vodné športy, požičať vodný bicykel, previesť sa výletnou loďou, loviť ryby a zaplávať si. Neďaleko je situovaný Aquapark Tatralandia so širokou ponukou wellness služieb, rôznorodých bazénov i toboganov. Tu môžete navštíviť aj zvieratká v Kontaktnej Zoo, Dom hore nohami alebo si zalietať vo veternom tunely Hurricane Factory. Na svoje si určite prídu turisti, ktorým odporúčame výlety do Kvačianskej, Prosieckej, Žiarskej ako aj do Demänovskej doliny. Zaujímavá je návšteva demänovských jaskýň, prechádzka popri Vrbickom plese a jazda lanovkou na Chopok.
Lyžovačku a snowboarding si dokonale vychutnáte na zjazdovkách lyžiarskeho strediska Jasná – Nízke Tatry, Ski Centra Opalisko v Závažnej Porube a mnohých ďalších v okolí. 
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Mara - pivný wellness ***
   adresa: Liptovský Trnovec 335, 031 01
   telefón:  
   mobil: +421 950 598 088
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penzionmara.sk , www.pivnywellness.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/pivnywellness/

 

No reviews for house
Please past text to modal