chata Opalisko
11,00 EUR
275,00 CZK
Slovensko, chata Opalisko, Závažná Poruba 721, 032 02
chata Opalisko
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Závažná Poruba
Typ objektu: Chata
ID objektu: 342
Ponuka objektu:
Ubytovanie Konferencie Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika
Chata Opalisko sa nachádza v príjemnom prostredí prírody, pod vrchom Poludnica v Nízkych Tatrách, nad obcou Závažná Poruba a ponúka veľa možností na relax, šport, turistiku a príjemné trávenie voľného času.
 

 

 

Areál pozostáva z hlavnej budovy a bungalove, ktoré je od chaty vzdialené len cca 50m.
 
Chata :
Chata má kapacitu 38 postelí + 4 prístelky. Ponúkame útulné a čisté 2,3,4-lôžkové izby, pričom väčšina z nich má s vlastné sociálne zariadenie.
V chate sa nachádza jedáleň s TV, DVD prehrávačom bufetov a WiFi pripojením. Je vhodná na spoločný program, ako spoločenská miestnosť.
 
Bungalov :
V bungalove je 8 lôžok.
 
Súčasťou areálu je krytá terasa, detské ihrisko, trampolíny, hojdačky, ohnisko na opekanie, vonkajší krb, krytý altánok a multifunkčné ihrisko..
 


 

 

Naša reštaurácia je pripravená splniť Vaše nároky v oblasti gastronómie. Ponúkame Vám posedenie v príjemnom prostredí s kapacitou 50 miest.
Vďaka mnohoročným skúsenostiam v oblasti domácej kuchyne so slovenskými špecialitami, stovkách spokojných klientov a našej flexibilite sme ideálna voľba pre organizovanie Vašich firemných či osobných akcií ako sú narodeniny, svadby, kary, či koncoročné spoločenské posedenia, školy v prírode a lyžiarske kurzy.
Počas letnej sezóny ponúkame príjemné posedenie na terase.
 

 

 

 

Na školenia, rokovania, či iné menšie akcie je vhodná jedáleň, využívaná i ako spoločenská miestnosť.
Pre účastníkov vieme zabezpečiť i občerstvenie.
 

 

 

 

Areál nedisponuje vlastným wellness centrom.
 

 

Chata Opalisko je situovaná v prekrásnom liptovskom kraji pri obci Závažná Poruba. Chata je obkolesená prekrásnou prírodou Nízkych Tatier, v bezprostrednej blízkosti termálných kúpalísk, krytých plavární, sáun a soľných jaskyní v Liptovskom Jáne.
Pri našich ubytovacích zariadeniach je pre hostí k dispozícii veľký priestor pre oddych a športové hry. Volejbalové ihrisko a dve ohniská.
V letnom areáli Športového klubu Závažná Poruba je k dispozícii tenisový kurt, ihrisko na plážový volejbal, futbalové ihrisko, tréningové plochy, telocvičňa a dve univerzálne ihriská s umelým povrchom.
 
Leto v okolí :
- Aquapark Tatralandia (cca 8 km) je s celoročnou prevádzkou vďaka termálnej vode. Poskytuje množstvo atrakcií, z ktorých väčšina má celoročný charakter.
- Termálne kúpalisko Bešeňová (cca 25 km).
- Liptovská Mara (cca 8 km) - jedna z najväčších vodných nádrží na Slovensku (kúpanie, člnkovanie, jachting, windsurfing, alebo rybárčenie).
- Nízke Tatry poskytujú ideálne možnosti pre letnú turistiku.
- Cykloturistické trasy rôznych náročností v Jánskej a Kvačianskej doline.
- Monaco Grand Prix v Závažnej Porube - motokárová hala na Liptove, ktorá je jediná dvojposchodová dráha na Slovensku.
- V lete môžete využiť paragliding. 
 
Zima v okolí :
- Jasná - Nízke Tatry
Najkrajšie ski centrum, ktoré ponúka najdlhšie zjazdovky na Slovensku. 28 km zjazdoviek (z toho 9 km je umelo zasnežovaných), 5 sedačkových lanoviek, 1 kabínková lanovka a ďalších 11 lyžiarskych vlekov, s celkovou prepravnou kapacitou 15 200 osôb za hodinu.
Pre tých skúsenejších Jasná poskytuje strmé žľaby Derešova, Ďumbiera a Chopku, kde môžu predviesť svoju odvahu vyznávači skialpinizmu a snowboardingu. V Jasnej je možnosť vychutnať si aj zimný paragliding! 
Vyznávači bežeckého lyžovania určite uvítajú členité terény bežeckých tratí, ktoré sú po celú zimu upravované.
 
 

 

   názov: Chata Opalisko
   adresa: Závažná Poruba 721, 032 02
   telefón: +421 44 554 71 78
   mobil: +421 903 806 204
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.chataopalisko.sk
   gps: 49°2´40" x 19°38´29"
   fb: www.facebook.com/Chata-Opalisko-335176293258314/

 

No reviews for house
Please past text to modal