penzión Patrik
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, penzión Patrik, Ždiar 667, 059 55
penzión Patrik
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Ždiar
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 470
Ponuka objektu:
Wifi Ubytovanie Teambuilding Reštaurácia
Penzión Patrik sa nachádza v turisticky veľmi obľúbenej oblasti na úpätí Belianskych Tatier v rázovitej obci Ždiar.

 

 

 

Vybrať si u nás môžete spomedzi 10 trojlôžkových izieb s možnosťou využitia jednej prístelky a dvoch príjemných apartmánov s kapacitou pre 4 až 5 osôb. Každá izba aj apartmán je zariadený masívnym dreveným nábytkom, televízorom so satelitným príjmom, chladničkou, WiFi pripojením na internet, vlastnou kúpeľňou s toaletou a balkónom s krásnym výhľadom na okolité hory Belianskych Tatier.
Penzión ponúka i reštauráciu, bar, záhradu s grilom a slnečnou terasou, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom penzióne a parkovanie na mieste zdarma.
V reštaurácii penziónu môžete ochutnať tradičné pokrmy slovenskej kuchyne, ako aj špeciality medzinárodnej kuchyne. Príjemne oddýchnuť si môžu hostia aj na terase s možnosťou posedenia a grilovania na prenosnom grile a záhradnom krbe.
V penzióne je vám ďalej k dispozícii úschovňa batožiny, úschovňa lyží a bezpečnostná schránka. Za príplatok si môžete zahrať stolný futbal, alebo využiť služby lyžiarskej školy a požičovne bicyklov. 
Poloha penziónu v bezprostrednej blízkosti lyžiarskych areálov uprostred nádhernej prírody Belianskych Tatier v kombinácii so zabezpečeným komfortom ubytovania je zárukou dovolenky plnej relaxácie, aktívneho oddychu, turistiky a športového vyžitia.
V letnom období si môžete vychutnať i jazdu na koni, splav Dunajcom na pltiach, relax v AquaCity Poprad, alebo v areáli vodného sveta Tatralandia.
V zime si u nás prídu na svoje všetci milovníci výbornej lyžovačky, ktorým sú k dispozícii služby hneď viacerých lyžiarskych areálov, umiestnených v tesnej blízkosti penziónu.
Zalyžovať si môžete na zjazdovke Krasuľa (30 metrov), Bachleda (80 metrov), v Ski centre Strachan (300 metrov), v Ski centre Strednica (1 km) alebo v lyžiarskom stredisku Bachledova dolina (5 km).
 
 
 

   názov: penzión Patrik
   adresa: Ždiar 667, 059 55
   telefón:  
   mobil: +421 918 690 697
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penzionpatrik.sk
   gps: 49.275281° x 20.242835°
   fb: www.facebook.com/penzionpatrikzdiar

 

No reviews for house
Please past text to modal