apartmány Pod starým orechom
10,00 EUR
250,00 CZK
Slovensko, apartmány Pod starým orechom, Zakurtaserská 4093, 932 01 Veľký Meder
apartmány Pod starým orechom
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Dunajská Streda
Mesto / obec: Veľký Meder
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 485
Chatky a apartmány Pod starým orechom sú situované v pokojnej okrajovej časti Veľkého Medera, v tichej uličke, v blízkosti známeho termálneho kúpaliska THERMAL CORVINUS Veľký Meder.

 

 

 

Hosťom ponúkame ubytovanie v samostatných chatkách s kapacitou pre 3 a 4 osoby, ktoré sú v prevádzke počas leta a v novovybudovaných štvorlôžkových apartmánoch, ktoré sú v prevádzke celoročne.
K dispozícii sú 2 chatky s kapacitou 3 lôžok, 3 chatky v ktorých sa pohodlne ubytujú 4 osoby a dva nové apartmány s kapacitou 4 lôžok.
Súčasťou všetkých chatiek a apartmánov je spálňová časť, vlastná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou a plne vybavená kuchynka na prípravu jedál (elektrický varič, chladnička, varná kanvica a mikrovlnná rúra).
Pri všetkých chatkách a apartmánoch je terasa s možnosťou vonkajšieho posedenia. Fajčenie v interiéri nie je povolené !
Chatky aj apartmány sú umiestnené vo veľkom zatrávnenom areáli s možnosťou grilovania, opekania, ale aj hrania loptových hier, stanovania a kempovania v pristavených karavanoch (dve voľne prístupné sprchovacie kúty a dve toalety).
Pre hostí máme pripravený i stolný tenis a deti určite poteší detský bazén, trampolína a pieskovisko s hračkami.
Pozemok je oplotený a parkovanie je nekryté vo dvore zdarma.
 
Počas letnej sezóny vám miestne zaujímavosti priblíži turistický vláčik Thermal Express a lákavou voľbou je aj cykloturistika, či už si za svoj cieľ zvolíte štrkovisko Veľký Meder, vodné mlyny Malého Dunaja, alebo cyklotúru Žitným ostrovom. 
Nielen detskú pozornosť zaujme lanový park Tarzania v lesoparku kúpaliska a expozícia ľudového života vo Vlastivednom dome. Z ďalších kuriozít okolia možno spomenúť vodné dielo Gabčíkovo a Chránenú krajinnú oblasť Dunajské luhy.
 
 
 

   názov: apartmány Pod starým orechom
   adresa: Zakurtaserská 4093, 932 01 Veľký Meder
   telefón:  
   mobil: +421 903 453 495
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www:  
   gps: 47.84698° x 17.76881°
   fb: www.facebook.com/Chatky-a-apartmány-Pod-starým-orechom-karavan-camp-Veľký-Meder-102999111671490

 

No reviews for house
Please past text to modal