Pension Restaurant Wien
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, Pension Restaurant Wien, Čierny Brod 86, 925 08
Pension Restaurant Wien
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Galanta
Mesto / obec: Čierny Brod
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 624
Ponuka objektu:
Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie
Pension Restaurant Wien sa nachádza na Južnom Slovensku, v malej obci Čierny Brod v okrese Galanta.
 

 

 

Penzión má celkovú kapacitu 21 pevných lôžok a 2 prístelky a ponúka celoročné ubytovanie vo vkusne zariadených izbách.
Do vybavenia každej izby patrí vlastné sociálne zariadenie, televízor s príjmom satelitných programov, minibar, internetové pripojenie WiFi a klimatizácia.
Relax si hostia môžu dopriať na záhrade penziónu, alebo posedieť na terase.
Domáce zvieratá nie sú povolené.
Parkovanie je bezplatné priamo pri penzióne.
 


 

 

Reštaurácia penziónu pojme až 124 hostí a ponúka špeciality, ktoré sa pripravujú z prvotriednych, kvalitných a originálnych surovín podľa receptov tradičnej gastronómie z čias rakúskej monarchie.
Ráno sa podávajú kontinentálne raňajky. 
Hostí čaká jedinečný gurmánsky zážitok počas ktorého sa aspoň na krátku chvíľu môžete ocitnúť v slávnom cisárskom meste - vo Viedni.
Môžete ochutnať obľúbené jedlá cisára Františka Jozefa a ďalších špecialít viedenskej kuchyne, alebo ochutnať slávne rakúske zákusky.
Jedlo, ktoré zaručene uspokojí každého návštevníka môžete zapiť pravými rakúskymi vínami, ktoré si môžete vychutnať nielen v priestoroch reštaurácie, ale v letnom období i na terase. 
Reštaurácia ponúka i vlastný rozvoz jedál v okolí.
 
 

 

 

V areáli Restaurant Pansion Wien v Čiernom Brode pre rôzne firemné a spoločenské udalosti ponúkame univerzálnu konferenčnú miestnosť.
Je to ideálny priestor pre vaše školenia, workshopy, súkromné porady, dôležité pracovné rokovania, vianočné večierky, svadby, oslavy len v kruhu tých najbližších, alebo stretnutia s vašimi pravými priateľmi.
Konferenčná miestnosť je úplne oddelená od priestorov reštaurácie a má samostatný vchod.
Ponúkame základné audio-vizuálne vybavenie a pre účastníkov zabepečíme občerstvenie podľa dohody.
 
 

 

 

Penzión nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 

 

Čierny Brod a okolie Galanty ponúkajú mnoho možností, ako aktívne spríjemniť svoj pobyt v tejto lokalite.
Galanta a jej okolie sa pýši priam ideálnymi podmienkami pre letnú turistiku. V regióne sa nachádzajú termálne pramene, jazerá a potoky, ktoré vytvárajú vhodné podmienky pre relax v prírode a rybolov. Bohatá história regiónu je zdokumentovaná v miestnych múzeách a pamiatkach.
V letnom období pre kúpanie a relax pri vode odporúčame rekreačnú oblasť - vodná nádrž Kráľová (známa aj pod názvom Kaskády), ktorá sa nachádza na rieke Váh a je vzdialená približne 6 km od mesta Galanta. Je lákadlom pre milovníkov vodných športov, rybolovu a využíva sa aj na plavby výletnou loďou.
Vincovo jazero je vzdialené asi 7 km od mesta Galanta a jeho zvláštnosťou je, že takmer nezamŕza, nakoľko je vyhrievané geotermálnym vrtom. V jeho blízkosti je i termálne kúpalisko Vincov Les, ktoré ponúka aj celosezónne vyžitie vo vonkajších aj vnútorných bazénoch s množstvom atrakcií a doplnkových služieb.
Navštíviť môžete i Termálne kúpalisko Horné Saliby a AVA kúpalisko v Diakovciach.
Areál v Jelke s vodným kolovým mlynom je obľúbenou zastávkou vodákov splavujúcich Malý Dunaj.
Cca. 10 km odpenziónu sa nachádza Golfový areál Sedín, ktorý je na veľmi vysokej úrovni a navštevovaný nielen domácimi hráčmi, ale i zahraničnými.
Ďalej sa v blízosti nachádza Jazero v Čiernej vode (cca 5 km), kde je možnosť venovať sa i potápaniu (prevádzkuje spoločnosť Aquarea), alebo
je možné využiť služby ranču na Striebornom jazere v Galante, kde je možné si vyskúšať jazdu na koni, streľbu z paintballovej zbrane na terč, hod oštepom, rybolov na miestnom jazere a ďalšie atrakcie.
Z historických pamiatok sú to stredoveký kostolík Narodenia Panny Márie v Čiernom Brode, Románsky kostolík sv. Rodiny v Gáni, alebo Benediktínsky kostol Nanebovzatia Panny Márie v Diakovciach.
V okolí je viacero múzeí a historických vodných mlynov.
Galanta i okolie ponúka i množstvo príležitostí k športovaniu a taktiež firmy tu nájdu viacero možností pre teambuilding svojich zamestnancov.
 
Radi vás s možnosťami a trakciami regiónu oboznámime a poradíme, kde najlepšia aktívne stráviť svoj voľný čas.
 
 
 

 

   názov: Penzion restaurant Wien
   adresa: Čierny Brod 86, 925 08
   telefón:  
   mobil: +421 918 068 265 , +421 911 193 605
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.restaurant-wien.sk
   gps: 48.14993°  x 17.67084°
   fb: www.facebook.com/Restaurant-Pansion-Wien-166793647267963/

 

No reviews for house
Please past text to modal