drevenica U Kováčov Nižná Boca
130,00 EUR
3.250,00 CZK
Slovensko, drevenica U Kováčov, Nižná Boca 72, 032 34
drevenica U Kováčov Nižná Boca
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Nižná Boca
Typ objektu: Chalupa
ID objektu: 698
Drevenica U Kováčov sa nachádza v pokojnom prostredí Liptova, v obci Nižná Boca a ponúka ubytovanie s jedinečnou atmosférou pri potôčiku v Nízkych Tatrách. 
 

 

 

 

Drevenica u Kováčov je k dispozícii počas celého roka s kapacitou ubytovania pre maximálne 12 osôb.
V podkroví sa nachádza jedna 4-lôžková spálňa s manželskou posteľou a dvomi lôžkami a dve 3-lôžkové spálne (s manželskou posteľou a jedným lôžkom) a s možnosťou umiestnenia jednej prístelky do každej. Nechýba tiež detská postieľka a hračky pre deti.
Voľný čas môžu hostia využiť v spoločenskej miestnosti na prízemí drevenice, ktorá je vybavená krbom, televízorom so satelitným príjmom, CD/DVD prehrávačom, rádiom a gaučovým sedením. 
Chutné pokrmy si pripravíte kuchyni s elektrickou rúrou, plynovým sporákom, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou a rýchlovarnou kanvicou. 
Prízemie ešte dotvárajú dve kúpeľne so sprchovacími kútmi a toaletami.
V areáli jhe hosťom k dispozícii záhradné posedenie, kde si môžu pripraviť grilované špeciality na záhradnom krbe, alebo uvariť guláš v kotlíku. 
Parkovanie áut je zaistené priamo pri objekte.
 
Okolie je ideálen pre turistov, no na svoje si prídu i cykloturisti, ktorí tu nájdu množstvo dobre značených trás rôznej náročnosti.
V lete zaručene oceníte blízkosť Aquaparku Tatralandia, či Vodného parku Bešeňová.
Obľúbené sú tiež výlety na hrad, alebo do arboréta v Liptovskom Hrádku, či návšteva Stanišovskej, Važeckej, alebo Demänovskej jaskyne.
V zimnom období ponúkajú dobré podmienky okolité lyžiarske strediská - Ski centrum Bačova Roveň (2 km), Ski centrum Čertovica (7 km), Mýto pod Ďumbierom (11 km) , Tále a Chopok Juh, ktoré vás v zime privítajú dokonale upravenými zjazdovkami.
 
 
 
 

   názov: drevenica U Kováčov
   adresa: Nižná Boca 72, 032 34
   telefón:  
   mobil: +421 949 830 306
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www:  
   gps: 48.9462018° x 19.7583586°
   fb: www.facebook.com/Drevenica-u-Kováčov-1972009116355766/

 

No reviews for house
Please past text to modal