penzión Tri kopy*** Smrečany
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, penzión Tri kopy***, Smrečany 91, 032 05
penzión Tri kopy*** Smrečany
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Smrečany
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 848
Ponuka objektu:
Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie
Penzión Tri kopy sa nachádza v obci Smrečany, ktorá leží na úpätí Západných tatier a je vstupom na rôzne turistické trasy ako aj do lyžiarskeho strediska Žiar-Dolinky.
 

 

 

Ubytovanie je pripravené v troch typoch izieb s celkovou kapacitou 30 lôžok a 8 prísteliek.
 
Malá dvojlôžková izba - je určená pre dve osoby a má dvojlôžko, vlastnú kúpeľňu, TV s plochou obrazovkou a chladničku. V izbe na vás čaká minibar, káva alebo čaj. 
Z izby si hostia môžu vychutnať výhľad na pôsobivé hory, ktoré obklopujú penzión.
 
Veľká dvojlôžková izba - ponúka to isté vybavenie ako menšia izba, ale keďže je väčšia, tak je vhodná až pre dve dospelé osoby s dieťaťom. Z balkóna budete môcť obdivovať krásu hôr.
 
Štúdiá - apartmány 2+2 majú okrem štandardného vybavenia aj kuchynský kút. V kúpeľni je možnosť namiesto sprchovania relaxovať vo vani. 
Obe izby v apartmáne majú vlastnú dvojlôžkovú posteľ a pohovku, a preto sú dostatočne veľké na to, aby sa v nich mohlo ubytovať až šesť osôb. Apartmány majú výhľad na rieku.
 
V celom penzióne je dostupné bezplatné Wi-Fi pripojenie k internetu a po dohode sa tu môžete ubytovať i s domácim maznáčikom.
Parkovanie je zabezpečené hneď pri penzióne.
 


 

 

Stravovanie hostí môže byť individuálne s možnosťou prípravy stravy samostatne v štúdiách, ktoré disponujú kuchynkami, alebo v reštaurácii, ktorá je súčasťou penziónu.
V penzióne Tri Kopy si môžete vybrať medzi pobytom s raňajkami alebo polpenziou počas celého pobytu.
Reštaurácia má kapacitu 80 hostí a je otvorená od 12:00 do 22:00.
Raňajky sú formou bufetu s pestrou ponukou, ktorá vám dodá energiu na celý deň. Raňajky sa podávajú iba pre ubytovaných hostí.
Priamo v reštaurácii sa nachádza pizza pec na drevo, no okrem toho  ponúkame aj služby a la carte- ponuka jedál na objednávku. 
Ponuka je bohatá, od polievky a toastu až po krémovú sviečkovú a desať druhov pizze pečených v pravej peci na drevo. Samozrejme, nájdete tu i zdravé šaláty a chutné dezerty. V ponuke sú aj bezmäsité jedlá a ryby. 
Večera v reštaurácii ponúka bohatý výber jedál.
Špecialitou reštaurácie je pečené koleno a voňavé rebierka podávané na drevenom podnose s pochúťkami.
 
 

 

 

Priestor reštaurácie ponúka veľa možností na usporiadanie rôznych typov akcií. 
Od firemných - školenia, semináre, workshopy, až po svadby, rôzne oslavy a posedenia.
Samozrejmosťou pri firemných akciách je zabezpečenie občerstvenia (resp. stravovania) pre všetkých účastníkov.
Náš personál ponúka pozorný kvalitný servis a je vždy pripravený ponúknuť hosťom akúkoľvek pomoc.
 
 
 

 

 

Penzión nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 
 
 

 

Penzión Tri Kopy slúži ako východiskový bod pre výlety všetkého druhu. 
Okolie je ideálne pre turistické výlety a na svoje si prídu i vyznavači jazdy na horských, či cestných bicyklov.
V blízkosti penziónu sa nachádza náučný chodník Žiarska dolina (6 km), ktorou preteká potok Smrečianka a vedie ňou značený turistický chodník.
Lokalita Západných Tatier sa môžu pochváliť aj niekoľkými vrcholmi ideálnymi na celodenné výlety, napríklad Baníkov vrch (14 km), Salatín (17 km), Sivý vrch (21 km), na ktorý sa dostanete cez úžasné skalné mesto, alebo vrchol Tri kopy (13 km).
V blízkosti sa nachádza historická oblasť Liptova, z ktorých za návštevu určite stojí historické mesto Liptovský Mikuláš (6 km) s množstvom pamiatok, zrúcanina stredovekého liptovského hradu (13 km), Múzeum liptovskej dediny v Pribyline (18 km), či archeologické múzeum Havránok (24 km) nad Liptovskou Marou.
V prípade, že dávate prednosť prírodným úkazom, nesmiete vynechať Lúčanský vodopád (28 km), alebo Čerenovú skalu (23 km).
Zábavu a relax si môžete užiť v Aquaparku Tatralandia (10 km) s bazénmi, toboganmi a saunovým svetom, alebo navštíviť Liptovskú Maru (11 km), najväčšiu priehradu na Slovensku, kde sa môžete v lete okúpať, alebo sa previezť loďkou a obdivovať krásy okolitej horskej scenérie.
 
V zimnom období môžu lyžiari využiť nespočetné množstvo lyžiarskych stredísk v okolí - napríklad Lyžiarske centrum Žiar-Dolinky (3 km), Areál Podbreziny (4 km), Lyžiarske stredisko Opalisko (10 km), Lyžiarske stredisko Javorovica (12 km), alebo Lyžiarske stredisko Zapač Liptovská Porúbka (14 km).
 
 
 

 

   názov: penzión Tri kopy ***
   adresa: Smrečany 91, 032 05
   telefón:  
   mobil: +421 908 930 369 , +421 950 287 806
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.trikopy.sk
   gps: 49.1215400° x 19.6524500°
   fb: www.facebook.com/profile.php?id=100089981074277

 

No reviews for house
Please past text to modal