penzión Chateau Hunting*** Hontianske Nemce
89,00 EUR
2.225,00 CZK
Slovensko, penzión Chateau Hunting***, Hontianske Nemce 234, 962 65
penzión Chateau Hunting*** Hontianske Nemce
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Krupina
Mesto / obec: Hontianske Nemce
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 966
Penzión Chateau Hunting*** sa nachádza v príjemnom prostredí na okraji obce Hontianske Nemce a je ideálnym miestom nie len pre rodinnú dovolenku, ale aj rôzne firemné akcie, stretnutia, oslavy a svadby...

 

 

 

K dispozícii je 19 izieb s celkovou kapacitou 33 lôžok.
Izby sú zariadené v rustikálnom štýle vybavené elegantným nábytkom v prevedení zlatý dub. 
Každá izba má svoju kúpeľňu so sprchovým kútom /spojenú s WC/ vybavenú fénom, kozmetickým zrkadlom, hotelovou kozmetikou, osuškami, papučkami a županmi. Izba je vybavená SAT – TV, trezorom, minibarom, telefónom, internetovým pripojenim / wifi, káblovým pripojením/.
Všetky izby je klimatizované.
Pobyt so psom nie je povolený.
V štýlovo zariadenej reštaurácii s kapacitou 100 miest + 30 miest letná terasa, Vám ponúkame špeciality domácej i zahraničnej kuchyne. Reštaurácia Hunting Chateau je tiež ideálnym miestom na skvelú povzbudzujúcu kávu alebo sladký dezert.
V prípade ak preferujete vegetariánsku stravu, určite si vyberiete z našej  ponuky bezmäsitých surovín. V našej ponuke je i na výber široký počet kvalitných vín.
Široká ponuka naších služieb robia z nášho penziónu ideálne reprezentatívne miesto pre usporiadanie školení, seminárov a iných firemných akcií. 
Disponujeme multifunkčným konferenčným vybavením a samozrejmosťou je príprava konferenčnej miestnosti podľa vašich predstáv. K dispozícií máte vysokorýchlostné pripojenie na internet, wi-fi, flipchart, premietace plátno, klimatizáciu. 
Podľa Vášho želania vieme pripraviť ubytovanie, gastronomické služby a prenájom rekreačnej wellness miestnosti.
Priestory sú tiež vhodné na svatby, životné jubileá, promócie, krstiny a pod.
Všetkým hosťom je k dispozícii i sauna s ochladzovacím bazénom a vírivka.
Pozemok je oplotený a parkovanie je možné pre až 50 áut priamo pri objekte.
 
Blízke okolie ponúka bohaté možnosti rôznych voľnočasových aktivít v ktoromkoľvek ročnom období a je dobrým východiskom bodom turistických a cyklistických trás v Štiavnických vrchoch.
V blízkej dostupnosti viacerých zaujímavých miest a atrakcií - Pamiatková rezervácia Sebechleby, pevnosť Bzovík, Vartovka a hrady Čabraď a Sitno, Veľké Richnavské jazero, vodný mlyn Bohunice a kozia farma Dolinka (18 km).
Oplatí sa navšíviť aj skalné obydlia pri Hontianskych Nemciach.
V blízkosti si môžete pozrieť jaskyňu Körmendiho jaskyňa (72,4 km) a v letnom období je možné okúpať sa a relaxovať v kúpeľoch Dudince, na kúpalisku v Krupine, alebo na termálnom kúpalisku Margita Ilona v Leviciach.
Medzi adrenalínové aktivity tu určite patrí i možnosť streľby v interiérovej strelnici v Hontianskych Nemciach, ktorú môžeme pokojne a s hrdosťou zaradiť nielen medzi najlepšie na Slovensku, ale aj v celej Európe.
Táto moderná strelnica ponúka strelecké kino, vďaka ktorému si môžete zastrieľať na viac ako 90 rozličných filmov so zvieratami, ľuďmi či inými cieľmi je zárukou nezabudnuteľného zážitku.
Krytá strelnica ponúka okrem streľby na plátno aj tunel, kde môžete ostrými nábojmi strieľať na vzdialenosť 100 a 300 metrov. 
Rozsiahle priestory našej krytej strelnice ponúkame na rezerváciu firmám, organizáciám či skupinám na výcviky, eventy alebo teambuildingy. 
Areál tak poskytuje dostatok kvalitných možností ako profesionálom, tak aj úplným amatérom.
V zime môžu lyžiari využiť lyžiarske vleky v stredisku Ski Dúbrava, alebo Ski Salamandra resorte. 
 
 
 

   názov: penzión Chateau Hunting***
   adresa: Hontianske Nemce 234, 962 65
   telefón:  
   mobil: +421 905 692 558 , +421 915 771 673
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.huntinghn.sk
   gps: 48.2835733° x 18.9873921°
   fb: www.facebook.com/huntingchateau

 

No reviews for house
Please past text to modal