hotel SOREA Trigan*** Štrbské Pleso
95,00 EUR
2.375,00 CZK
Slovensko, hotel SOREA Trigan***, Szentiványho 4012/15, 059 85 Štrbské Pleso
hotel SOREA Trigan*** Štrbské Pleso
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Štrbské Pleso
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 977
Kongres a wellness Hotel *** SOREA TRIGAN je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku, ktorý je najvýznamnejšou prírodnou rezerváciou na Slovensku.
 

 

 

Maximálna kapacita hotela je 97 izieb, 180 pevných lôžok a 103 prísteliek.
Hotelovým hosťom sú k dispozícii pohodlne zariadené jednoposteľové izby a dvojposteľové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, apartmány ako aj bezbariérové izby určené pre handicapovaných klientov. 
Izby sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV prijímačom so SAT programom a trezorom. 
V hoteli je možné ubytovanie so zvieraťom.
Hotel štandardne poskytuje informačné služby, predaj doplnkového tovaru, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek bezplatne.
Hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie k internetu a bezplatné parkovanie priamo pred hotelom monitorované kamerovým systémom.
 


 

 

Široký sortiment jedál poskytuje hotelová reštaurácia s kapacitou až 155 miest. 
Pobyty v hoteli sú viazané na polpenziu - raňajky a večere podávané formou teplých a studených bufetových stolov. Pre individálnych klientov je možnosť podávania obedov formou denného menu, alebo výberom z jedálneho lístka. 
Pri skupinových objednávkach je potrebné obedy nahlásiť vopred.
V hoteli sa nachádza i denný bar a LOBBY bar s kapacitou 50 osôb.
 
 
 

 

 

Pre organizovanie školení, seminárov, konferencií a rôznych spoločenských, pracovných a súkromných akcií na vysokej úrovni slúžia nové konferenčné sály pre cca 200 osôb, 80 osôb a konferenčný salónik pre 12 osôb.
Spoločenské a rokovacie priestory hotela sú vybavené prezentačnou technikou, základným ozvučením, zatemnením, klimatizáciou, wifi pripojením.
Pri kongresových akciách spojených s výstavou hotel zabezpečí vhodnú úpravu hotelových priestorov (recepcia, foyer) a nadštandardné technické vybavenie, v spolupráci s umeleckými agentúrami pripraví program na mieru.
 
 

 

 

Pre našich hostí je pripravená wellness zóna, rozdelená na dve časti. 
 
Bazénová časť obsahuje :
- nerezový relaxačno-plavecký bazén 15x6 m, 6x4 m(oblúčik) s hĺbkou 1,20 m 
- detský bazén 6x3 m s hĺbkou v celom bazéniku 20 cm
- masážne sedenie – so sedacou perličkou
- chrbtové masážne trysky
- ležadlovú vzduchovú bublinkovú masáž celého tela – perličkový kúpeľ
- vodný chŕlič – masáž hornej časti chrbtice
- protiprúdové plávanie – trysky
- sprchu
- lehátka
 
Saunová časť obsahuje :
- fínsku saunu
- parné sauny 
- vonkajší ochladzovací bazén
- odpočiváreň s lehátkami a relaxačnou hudbou
 
Každý klient dostane na recepcii wellness centra k dispozícii náramok na uzamknutie skrinky na úschovu vecí. V priestoroch je sociálne a hygienické zázemie a špeciálne vyškolený personál.
 
 
 

 

Hotel*** SOREA TRIGAN je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier, na území Tatranského národného parku, ktorý je najvýznamnejšou prírodnou rezerváciou a významným turisticko-športovým centrom.
Hosťom je k dispozícii biliard, stolný tenis, v atraktívnom lesnom prostredí, v blízkosti hotela, sa nachádza exteriérové multifunkčné ihrisko a požičovňa športových potrieb. 
V letnej sezóne sú v okolí hotela vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, na Podbanské, Kriváň, Popradské pleso či Rysy. 
Letný FUN park v blízkosti hotela Fis ponúka atrakcie pre deti – trampolíny, detská autodráha, bazény s člnkami.  Vhodné podmienky na trekking, vysokohorskú turistiku s horským vodcom, horolezectvo a skalolezectvo, ako aj cykloturistiku, in-line korčuľovanie, jazdenie na koni a iné.
V zimnej sezóne patrí Štrbské Pleso medzi najnavštevovanejšie lyžiarske stredisko Vysokých Tatier. Čakajú na vás sedačkové lanovky, vleky, technicky zasnežované zjazdovky, udržiavané bežecké trate, nočné lyžovanie, jazdy na snežných skútroch, stredisko zimných športov PARK SNOW.
 
 
 
 

 

   názov: hotel SOREA Trigan***
   adresa: Szentiványho 4012/15, 059 85 Štrbské Pleso
   telefón: +421 52 32 11 858
   mobil: +421 918 665 503 
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.sorea.sk
   gps: 49°6´56" x 20°3´57"
   fb: www.facebook.com/p/Hotel-Sorea-Trigan-Štrbské-Pleso-Vysoké-Tatry-100063684274862

 

No reviews for house
Please past text to modal