hotel Partizán ****
71,50 EUR
1.787,50 CZK
Slovensko, Bystrá 108, 977 65 Brezno
hotel Partizán ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Bystrá
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 3
Ponuka objektu:
Audiovizuálna technika Wifi Klimatizácia Ubytovanie Reštaurácia Wellness Bazén Sauna Vírivka Masáže Fitness Konferencie Coffee break Teambuilding

HOTEL PARTIZÁN **** na Táloch je rodinný hotel nachádzajúci sa v krásnom prostredí Nízkych Tatier na južnej strane Chopku.

 

 

 

Hosťom sú k dispozícii komfortné, moderné dvojlôžkové izby, apartmány a mezonety v netradične štýlovom prevedení, z ktorých je nádherný panoramatický výhľad na tatranskú prírodu a 18-jamkové golfové ihrisko. Kapacita hotelového ubytovania je 83 dvojlôžkových izieb, 34 architektonicky štýlových apartmánov a 75 prísteliek. Postele v izbách sú vybavené pamäťovými matracami a vankúšmi, čo umožňuje klientom zdravý a ničím nerušený spánok. Bezbariérové izby a apartmány sú vybavené klimatizáciou, kúpeľňou s vaňou alebo sprchou, toaletou, sušičom na vlasy, k dispozícii je LCD televízor, telefón s priamou voľbou, internet, minibar, trezor, kozmetické zrkadielko a hotelová kozmetika, župan a papuče. Apartmány majú kuchynku, oddelenú obývaciu časť a jednu alebo dve dvojlôžkové spálne. Všetky hotelové izby sú nefajčiarske.
V areáli hotela nájdu hostia detské prekážkové ihrisko Mravenisko, prírodné kúpalisko, plážové ihrisko, minigolf, Tarzaniu – horský lanový park, priestory pre hru minifutbalu či minivolejbalu, petanqueu alebo croquetu. V blízkosti sa nachádza golfové ihrisko. Okolitá príroda je ako stvorená turistov alebo cykloturistov, obľúbenou činnosťou je Nordic Walking.


 


 

 

V Hoteli Partizán **** si príde na svoje každý milovník dobrého a kvalitného jedla. V štýlovej Panorama Restaurant si môžete vybrať zo špecialít domácej i zahraničnej kuchyne a popri tom si vychutnať výhľad na okolitú prírodu Nízkych Tatier.
Pre všetkých gurmánov, ktorí obľubujú špeciality z diviny, husacie alebo kačacie hody, je k dispozícii Lovecká reštaurácia, priamo v areáli hotela. Lobby Bar, umiestnený len niekoľko krokov od recepcie hotela, je vhodný pre vaše obchodné stretnutia a príjemný oddych po namáhavom dni. Hudbu a posedenie pri drinku si vychutnáte v Limbus Bare, ktorý je návštevníkom hotela k dispozícii najmä vo večerných hodinách. Každý, kto obľubuje netradičné miesta a zákutia by určite nemal počas svojho pobytu zabudnúť navštíviť Tálsku Baštu, ktorá patrí k architektonickým skvostom nášho hotela.  

 

 

 

Hotel Partizán **** ponúka okrem príležitostí na odpočinok a regeneráciu aj priestor pre školenia, eventy a teambuildingy. Pre vytvorenie úspešného kongresu máte v našom hoteli k dispozícii 12 plne vybavených rokovacích sál s celkovým počtom 780 miest. Spolu s nami tiež jednoducho zorganizujete akýkoľvek event -  menšiu či veľkú oslavu alebo svadbu, v štýlových priestoroch hotela. Vďaka pestrej ponuke indoorových a outdoorových aktivít vám náš profesionálny tím pomôže zorganizovať nezabudnuteľný teambuilding pre vás a vašich kolegov. Vyberte si z našej ponuky a všetky starosti s organizáciou prenechajte nám.

Viac info na : www.congressresort.sk/
 

 

 

Wellness o rozlohe 2255 m2 ponúka :
 
 
- bazén 14x11 m
- panoramatická whirpool
- oddychové zóny (3x)
- masáže (klasická, športová, reflexná, lávovými kameňmi, lymfodrenážna...)
- parafínové zábaly
- lesná sauna, fínska sauna, infra sauna, bylinková sauna
- eukalyptová sauna
- parný kúpeľ medzi píšťalami
- Kneippova cesta
- whirpool panorama - jacuzzi
- ľadová triešť
- bystrinka a ľadové vedro
- iglu - rosa, dážď a búrka
- vital kútik s domácimi sirupmi
- Family Saunas: suchá a parná sauna s vodným bralom, vital kútik a odpočiváreň pre deti do 15 rokov
 

 


Vonkajšie priestory hotela Partizán sú ako stvorené pre klasické aj menej tradičné športové a oddychové aktivity. Klienti tiež môžu využiť tenisové kurty, ihriská pre pétanque alebo croquet. Pre väčšie skupiny návštevníkov, alebo tímbildingové akcie máme v ponuke aktivity ako Paintball a Airsoft, vďaka čomu si návštevníci hotela môžu vyskúšať akčný boj tímov alebo jednotlivcov priamo v teréne.
V tesnej blízkosti hotela sa nachádza horský lanový park TARZANIA a minigolf, ihrisko na plážový volejbal, ihrisko na miniloptové hry, tenisový kurt, kurt na floorball, basketbal, nohejbal, streľnica a v susedstve aj majstrovské 18 jamkové ihrisko Gray Bear. Pre väčšie skupiny návštevníkov, alebo tímbildingové akcie máme v ponuke rôzne zábavné aj adrenalínové aktivity, ponuku vieme vytváriť na mieru. 

K areálu patrí i Mýto Ski&Bike centrum a bližšie informácie nájdete tu :
https://skfirm.sk/component/realestatemanager/?task=view&id=293&catid=46&Itemid=244

 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Partizán ****
   adresa: Bystrá 108, 977 65 Brezno
   telefón: +421 48 630 88 00, +421 48 630 88 15
   mobil:  
   fax: +421 48 630 88 23
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.partizan.sk
   gps: 48°52´26.34" x 19°36´00"
   fb: www.facebook.com/hotelpartizan

 

No reviews for house
Please past text to modal